NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

VII Festa de la Mar - Pineda de Mar
21-07-2018

Englobada dins de la Festa de la Mar i organitzada per l'Associació MARPI (entitat de caire social i sense afany de lucre que fomenta la integració social i laboral de persones amb algun tipus de discapacitat). Ja és la vuitena edició de la Festa de la Mar i la setena de regates de llagut demostrant la solidesa de la celebració. Com sol ser habitual, va tenir lloc a la Platja dels Pescadors de Pineda de Mar.

En aquesta regata, Rem Cambrils va participar amb una tripulació combinada amb vogadors del Club Naùtic Bétulo i amb una barca cedida per l’Associació MARPI. Aquesta embarcació té la particularitat de ser la primera de l’associació i correspon a una donació d’una empresa en nom del Memorial a Concepció Sanz “CHITINA”, una de les sòcies del Club Nàutic Bétulo.

Es tracta d'una regata amb una única categoria mixta i amb una distància de 1.000 metres; 4 llargs de 250 m (amb 3 ciavogues). Varen participar un total de quatre clubs; Associació MARPI de Pineda de Mar, Rem Nàutic El Masnou, Club Nàutic Bétulo i Club Rem Cambrils, amb un total de sis equips participants.

La classificació final de les regates va atorgar al equip combinat format per vogadors de REM CAMBRILS i Bétulo un tercer lloc.

Resultats obtinguts classificació final:

1r, PINEDA DE MAR, amb un temps de 07:30,64
2n, CLUB NÀUTIC BÉTULO, amb un temps de 07:33,01
3r, REM CAMBRILS + BÉTULO, amb un temps de 08:00,37

Un cop finalitzada la regata i després del lliurament de premis, donat que el temps no acompanyava, enlloc de dinar a la platja com normalment, vàrem anar a les instal·lacions de l'associació, el taller Horitzó.

Des de Rem Cambrils volem agrair a l'Associació MARPI l'excel·lent treball d'integració social que estan realitzant i al fet de voler incloure dins de les seves activitats l'esport del rem. Tenen tot el nostre suport i col·laboració.