NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

III Trobada de Muletes a l'Ampolla
21-07-2018

L'Associació Esportiva "Lo Fangar", vogadors i vogadores de l'Ampolla, juntament amb l'Ajuntament de la localitat organitzen des de fa tres anys una trobada de "Muletes" a la Platja de l'Arquitecte, acte inclòs dintre les Festes Majors de la Mare de Deu del Carme.

En aquesta convocatòria van acudir cinc clubs; Vogadors de L'Ampolla, Associació Esportiva Xino-Xano, Associació Esportiva Vogadors de Calafell, Rem L'Ametlla de Mar i Club Rem Cambrils, formant un total de set equips de vogadors.

El camp de regates, format per 4 llargs de 175 m (amb 3 ciavogues), va donar lloc a una regata de 700 metres en total. En aquesta ocasió, l’equip de vogadors de Rem Cambrils no va poder obtenir cap lloc de podi, quedant a mitja taula de la classificació final.

Classificació final:

1r, Associació Esportiva Vogadors de Calafell
2n, Associació Esportiva Xino-Xano
3r, Rem L'Ametlla de Mar

Destacar la molt bona organització de tot l'esdeveniment, l’excel·lent acollida rebuda per part del club amfitrió i el bon ambient festiu de tots els participants. L'acte va concloure amb un sopar popular per a tots els participants amb rom cremat i cants populars.

Des de l'organització així com de la resta de clubs participants van manifestar i agrair als representants de Rem Cambrils el fet de promoure i divulgar amb tanta il·lusió i energia el rem social com activitat lúdica i esport de lleure.