📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Regata Posidònia a Mataró
29-09-2018

REM CAMBRILS amb el Medi Ambient

Aquest passat dissabte 29 de setembre va tenir lloc a la Platja de Varador de Mataró, una de les regates lúdiques amb una finalitat molt peculiar, promoure la conservació i recuperació de la pradería de Posidònia i els fons marins de l’àrea protegida a les Costes del Maresme, emmarcat en la iniciativa medi ambiental anomenada Posidònia 2021

Aquesta regata és una altra de les moltes activitats socioculturals que el col·lectiu Posidònia 2021 duu a terme per tal de donar a conèixer la importància d’aquest tipus d’ecosistema a la societat i, en aquest cas, ha estat gràcies amb la col·laboració conjunta amb el Club de Rem Capgrossos de Mataró.

REM CAMBRILS va participar amb una tripulació completa i amb l’ús d’una embarcació cedida per el Club Rem Arenys. En total van participar 9 tripulacions d'un total de 5 clubs assistents. Destacar el fet que - per primer cop - CLUB REM CAMBRILS ha participat amb 3 vogadors pertanyents a la recent creació de la Categoria Juvenil.

Una cop finalitzat l'esdeveniment, es va fer lliurament de la Bandera a l’equip guanyador. Tot seguit i com sol ser habitual en aquest tipus de regates, va tenir lloc un dinar de germanor per a tots els participants i familiars.