NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Trobada de Llaguts de Tarragona
27-10-2018

REM CAMBRILS participa en una trobada de Llaguts de Tarragona

Aquest passat dissabte 27 d'octubre, a Tarragona es va celebrar una trobada de Llaguts organitzat pel real Club Nàutic de Tarragona, amb motiu del 140 aniversari de la seva fundació. Fundat l’any 1878, el Reial Club Nàutic de Tarragona és el més antic, en la seva especialitat, de tot l’estat espanyol.
Per a aquesta ocasió varen assistir quatre clubs de rem, l’amfitrió, el Real Club Nàutic de Tarragona amb dues embarcacions, el Club Nàutic Bétulo, Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i el Club Rem Cambrils amb una participació d’una vintena de vogadors.

El fred i la pluja com a principals protagonistes.

La jornada la va marcar la constant pluja esdevinguda durant pràcticament la totalitat del dia. Inicialment el calendari previst era realitzar una sortida des de les instal·lacions del Real Club Nàutic de Tarragona i fer el trajecte fins a la Platja dels Capellans on estava previst fer un esmorzar per posteriorment tornar al port de Tarragona i finalitzar la jornada amb un dinar popular. A causa de la constant pluja, va ser necessari adaptar l'agenda començant per un esmorzar a les pròpies instal·lacions del Real Club Nàutic. Just en finalitzar l’esmorzar es va produir una petita treva amb la pluja, la qual cosa va permetre celebrar una sortida de llaguts amb un recorregut més curt en direcció a la Platja de l’Arrabassada, amb un recorregut total d’unes 5 milles (uns 7,3 Km).
Finalment i un cop a refugi del port, es va celebrar el dinar popular, on a més, vam poder gaudir d'un excel·lent ambient entre tots els vogadores i clubs participants.

Presentació d'un nou equipament.

REM CAMBRILS va aprofitar aquest esdeveniment per presentar davant a tots els seus socis el nou remolc com a nova equipació del Club, el qual permetrà l'adequat trasllat del Llagut a tota mena d'esdeveniments que tinguin lloc fora de la nostra ciutat.