NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

XXV Descens de Traineras del riu Oria
09-03-2019

REM CAMBRILS participa en el XXV Descens de Traineras del riu Oria.  

Un total de 20 socis i amics del CLUB REM CAMBRILS es van desplaçar a la localitat Guipuscoana d’Orio (País Basc) per a participar en el tradicional Descens de Traineras pel riu Oria que va tenir lloc aquest passat dissabte 9 de març. Aquest any, va comptar amb la participació d’un total de 82 embarcacions de les quals, 9 d'elles eren de Clubs Catalans i al voltant de 1.100 vogadors, sent la vuitena edició de la Bandera Babyauto en categoria masculina i la cinquena en la categoria femenina.

Organitzada pel Club de Rem d’Orio, aquest esdeveniment esportiu va constar de dos recorreguts: un de 6.000 metres, des de Mapil fins al Pont d’Orio, i un altre de 4.000 metres, des de Saikola a Orio. Les 31 traineras de la categoria absoluta masculina van completar la primera, mentre que els 7 llaguts Catalans i 2 llaüts Mediterranis, 5 traineras en la categoria juvenils, 15 traineras veterans, 3 traineras veteranes mixtes i les 19 traineras absoluta femenina varen realitzar la distància més curta de 4.000 metres.

Primera regata amb una Trainera. 

Per primera vegada, un equip de vogadors del CLUB REM CAMBRILS va participar en una regata amb una embarcació del tipus “Trainera” cedida pel Club de Rem Ondarroa Arraun Elkartea, de la localitat Biscaïna d’Ondàrroa. Va ser patronejada per el Sr. Jon Josu Garaizar Sustatxa. Amb més de 40 anys d'experiència en el món del rem i amb un excel·lent palmarès esportiu, Jon va ser a més, membre del cos Tècnic i Vicepresident de l'equip de rem Arkote Arraun Taldeko (Plentzia), Tècnic de la Federació Biscaïna de Rem i membre de la Junta Directiva de la Federació Basca de Rem.

CLUB REM CAMBRILS, va participar en la categoria de veterà-mixt composta per una tripulació de 9 vogadores i 4 vogadors, patronejada per Jon Garaizar, aconseguint una 18a posició, amb un temps de 21:04,24.

En finalitzar la regata, el Sr. Victor Ortíz de Pinedo, com a President i en nom i representació de tots els socis del CLUB REM CAMBRILS, va fer lliurament al Sr. Jose Ignazio Mujika - directiu del Club de Rem Orio Arraunketa Elkartea - d'un llibre sobre Cambrils i d'una representació de la Torre de l’Ermita, com a mostra d'agraïment per la rebuda i hospitalitat mostrada durant l'estada a Orio i en les seves instal·lacions esportives.