NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

1a Travessa dels Cagarrieres
01-06-2019

Aquest passat dissabte 1 de Juny va tenir lloc la primera regata organitzada pel CLUB REM CAMBRILS, batejada com “Travessa dels Cagarrieres” (cagarrieres, renom amb el qual els habitants de les poblacions veïnes anomenaven als cambrilencs).

Va consistir en una regata lúdic-festiva amb sortida des del Port de l'Hospitalet de l'Infant i amb destí al Port de Cambrils. Es va anar resseguint el litoral amb un recorregut total de 8,7 milles (uns 16,3 km), repartits en dos trams.

En aquesta primera edició varen assistir un total de quatre clubs; Llaguts de Calafell, Associació Esportiva Vogadors de Calafell, Rem Capgrossos de Mataró i el CLUB REM CAMBRILS, amb la participació d'un total de cinc llaguts, dos kayaks i al voltant d'un centenar de persones, entre vogadors, familiars i amics. Vàrem comptar també amb el suport i acompanyament de dos llaguts a motor del tipus Menorquina capitanejats pel Sebastià i per l'Àngel respectivament i amb la col·laboració de l’Arjau amb la participació de l'embarcació de Vela Llatina “Maisus” capitanejada per l'Ovidi.

Un cop conclosa la travessia, es va celebrar en el Càmping La Llosa de Cambrils un dinar amb la totalitat de vogadors participants, familiars i amics, degustant i gaudint dels plats típics de la gastronomia local. Durant el transcurs del dinar es va aprofitar per atorgar a cadascun dels clubs assistents, un trofeu commemoratiu per la participació en aquesta primera travessia organitzada pel Club, així com un detall (record) a cadascun dels vogadores participants.

Agraïments

Des del CLUB REM CAMBRILS volem agrair de forma molt especial a tots els Clubs participants que van respondre amb un “Sí” a la nostra invitació, ja que sense ells no hagués estat possible gaudir d'un dia magnífic tant per vessant esportiva del Rem, com per la grata companyia.

També volem agrair al Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs per cedir-nos amablement l'ús de les seves instal·lacions; al Càmping la Torre del Sol per permetre'ns l'accés i pas a través del seu càmping, a Ports de la Generalitat - Port de Cambrils per les facilitats i ajuda rebuda; a la Confraria de Pescadors de Cambrils per cedir-nos l'ús del pàrquing per la ubicació dels llaguts; a l'associació l’Arjau per col·laborar amb la participació del vaixell de Vela Llatina així com, al Sebastià i a l'Àngel pel suport i acompanyament amb les seves barques; al Càmping La Llosa per la seva excel·lent atenció, per oferir-nos l'ús de totes les seves instal·lacions i finalment, un més que merescut agraïment, a tots i cadascun dels socis/es del CLUB REM CAMBRILS - que coordinats en tot moment per l'Àrea d'Esdeveniments del Club - van ajudar amb tot l’aspecte de la logística (trasllat de vehicles i remols), organització, muntatge, atenció a tots els convidats, etc...