NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Lliga Catalana de Llaguts
16-06-2019

El CLUB REM CAMBRILS s’estrena en Lliga Catalana de Llaguts

Per primera vegada, El CLUB REM CAMBRILS va participar en la Lliga Catalana de Llagut amb dos equips, sènior masculí i veterans mixta englobada en la categoria de veterans masculí.

Aquest passat diumenge 16 de Juny, la localitat d’Arenys de Mar va acollir la primera regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut. L'esdeveniment va tenir lloc a la platja de la Picòrdia on es va omplir de gom a gom per gaudir de l'espectacle de la competició.

Per aquesta primera regata es van inscriure 18 clubs d’arreu de Catalunya, amb la participació d’un total de 57 llaguts i prop de 600 vogadors. La regata consta de dues proves. La primera una regata cronometrada que determina el pas o no a les finals, amb un recorregut de 1.000 metres i 1 ciavoga per la categoria veterans i 1.500 metres de recorregut i 1 ciavoga en el cas dels sèniors. La segona prova correspon a les Finals, amb un recorregut 1.000 metres; 4 llargs de 250 metres amb 3 ciavogues en el cas de veterans, i 1.500 metres; 6 llargs de 250 metres i 5 ciavogues en el cas dels sèniors.

Pel que fa a resultats, cal destacar el bon inici d'ambdues categories; tenint en compte per una banda, la recent creació del Club, amb poc més d'un any des de la seva fundació, i d'altra banda, al fet de la formació i preparació tècnica de totes dues categories en escassos tres mesos i mig de temps.

En la prova cronometrada, veterans masculí van obtenir la setena posició d'un total de 12 equips participants el que els va permetre classificar-se per a la Final B. En aquesta mateixa prova, els sèniors van obtenir una cinquena posició d'un total d'11 equips participants classificant-se també en la Final B dins de la seva categoria.

Des del CLUB REM CAMBRILS volem agrair l'excel·lent benvinguda i mostres de felicitació rebudes pel fet de donar aquest pas en el món de la competició, així com agrair a tots els socis, familiars i amics simpatitzants que ens van acompanyar en aquesta ocasió.