NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Primera victòria a la Lliga Catalana de Llagut
30-06-2019

El CLUB REM CAMBRILS obté la seva primera victòria en la categoria de Sènior Masculí (SM) durant el transcurs de la 2a Regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut i que va tenir lloc aquest passat Diumenge 30 de juny, a la Costa Brava, a la platja de “Sa Caleta” a la localitat de Lloret de Mar i organitzada pel Club Rem Pescadors. En aquesta edició, van participar-hi 19 Clubs amb un total de 56 equips.

Pel que fa als resultats, Veterà Masculí va obtenir de nou el 7è millor temps de la crono d'un total de 12 equips participants, amb un temps de 05:14,49 quedant classificats per a la Final B. En el torn del Sènior Masculí i amb un total d’11 equips participants, varen obtenir el 4t millor registre amb un temps de 07:26,20, fet que els va permetre classificar-se per la Final A.

Referent a les finals, Veterà Masculí a la Final B, van aconseguir una discreta - però no menys important - 4a posició, amb un crono de 05:30,65. La novetat de la jornada varen ser els nostres sèniors a la Final A, assolint una merescuda victòria a més de 7 seg. del segon classificat i a més d’11 seg. del tercer.

Amb tan sols dues regates disputades de les sis que componen la Lliga Catalana de Llagut, el CLUB REM CAMBRILS en la categoria de Veterà Masculí, manté la 7a posició de la classificació general, amb un total de 27 punts acumulats, empatats amb el Club Rem Santa Cristina. Referent a la categoria Sènior Masculí, obté la 2a plaça de la classificació general, amb un total de 36 punts acumulats.

Solidaritat amb Flix

Des del CLUB REM CAMBRILS volem aprofitar per fer saber a tots els companys i amics del Club Nàutic de Flix i també, a tots el veïns de la localitat, el nostre suport, solidaritat i col·laboració en tot allò que convingui, amb motiu dels greus incendis que han afectat a la Ribera d'Ebre al llarg d’aquests passats dies. Desitgem que aquesta situació no es torni a repetir mai més.