NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

3a Regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut
07-07-2019

La 3a regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut va tenir lloc aquest passat Diumenge 7 de juliol a Flix, primera prova que es disputa en el riu Ebre tot just a la zona on finalitza el tram baix del meandre de Flix. Organitzada pel Club Nàutic Flix i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, varen participar-hi un total de 17 Clubs i 56 equips.

A la categoria Veterà Masculí el resultat de la prova cronometrada no va ser satisfactori, obtenint una 9a posició d'un total de 10 equips participants, amb un registre de 05:14,93 quedant relegats a la Final C juntament amb el Club Rem Santa Cristina.

Referent a la categoria de Sènior Masculí, en aquesta ocasió el resultat de la crono va ser discret, amb un registre de 07:42,60 obtenint una 5a posició d’un total d’11 equips participants, classificant-se per a la Final B.

A les finals, Veterà Masculí va disputar la Final C - frec a frec - amb el Club Rem Santa Cristina amb una regata on vàrem poder recuperar la nostra confiança millorant la voga, obtenint la 1a posició amb un temps de 05:24,19 a més de 4 segons del club de la costa brava. Els Sèniors també varen millorar substancialment amb un excel·lent resultat a la Final B assolint una clara victòria, amb un temps de 07:38,64 a més de 9 seg. del segon classificat.

Un cop ja a l’equador de la Lliga Catalana de Llagut, el CLUB REM CAMBRILS en la categoria de Veterà Masculí tot i la davallada inicial a la prova cronometrada, manté la 7a posició de la classificació general, amb un total de 39 punts acumulats empatats amb el Club Nàutic Flix. La categoria Sènior Masculí, passa a una 4a posició amb un total de 52 punts acumulats.

La propera regata, ja de retorn al mar, es realitzarà a Mataró aquest proper Diumenge 14 de Juliol a la Platja de Ponent. Us hi esperem !!.