📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

4a Regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut
14-07-2019

Aquest passat Diumenge 14 de Juliol i emmarcades dins dels actes de “Les Santes Esportives” a Mataró, va tenir lloc a la platja de Ponent la 4a Regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut. En aquesta ocasió Organitzada pel Club Rem Capgrossos varen participar-hi un total de 18 Clubs i 58 equips. Les fortes onades, principalment a la zona de ponent del cap de regates, varen ser les protagonistes d’aquesta jornada.

A diferencia de l’última regata, la categoria Veterà Masculí va millorar el resultat de la prova cronometrada amb una millor voga tot i éssers disputada en un mar força enterbolida pel vent de llevant. El resultat final d’aquesta prova va ser l’esperat, mantenint la mitjana habitual de la temporada obtenint una 7a posició d'un total de 12 equips participants i a més d'11 segons d'avantatge respecte al següent classificat, aconseguint una crono final de 05:42,56 la qual cosa va permetre entrar de nou en una Final B.

Així mateix i també a diferència de l'última regata, els sèniors van mostrar un molt bon registre en la prova cronometrada obtenint la 4a posició amb un temps de 05:21,39 min. temps molt proper als aconseguits pels classificats en la segona i tercera posició quedant classificats per disputar de nou una Final A, el que demostra que es tracta d’un equip capaç de poder estar a l'alçada dels primers llocs de la lliga. Destacar que en aquesta ocasió i per raons tècniques, la crono dels Sènior Masculí va transcórrer al llarg d’un trajecte de 1.000 m en comptes dels 1.500 m, tal i com correspondria a aquesta categoria.

En el cas de la Final B, els Veterans Masculí varen obtenir una 3a posició, amb un temps final de 06:00,25 min. En el cas de la Final A dels Sèniors, tot i estar durant part del transcurs de la regata disputant-se la segona i tercera plaça, finalment només varen poder assolir la 4a posició, amb un registre de 08:31,01.

Referent a la classificació general de la lliga, el CLUB REM CAMBRILS en la categoria de Veterà Masculí manté la 7a posició, amb un total de 53 punts. La categoria Sènior Masculí, manté la 4a posició amb un total de 69 punts acumulats.