📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

5a Regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut
29-07-2019

Aquest passat Diumenge 28 de Juliol la localitat de Sant Antoni de Calonge va acollir – per primer cop – la 5a Regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut, penúltima prova de la lliga i organitzada per la Federació Catalana de Rem juntament amb la col·laboració del Club de Rem Palamós. En aquesta ocasió i fora del que sol ser habitual, el camp de regates estava orientat perpendicular a la línia de costa, el que oferia una singular perspectiva principalment a l’hora d’executar les ciavogues.

• Crono categoria Veterà Masculí.

Tot i les fortes tempestes i aiguats soferts durant el transcurs de la tard-nit del dissabte l’endemà, diumenge dia de la regata, es va poder gaudir d'un esplèndid mar i d'un assolellat dia d'estiu.

En aquesta ocasió la categoria Veterà Masculí, inicialment va aconseguir entrar en la 6a posició de la prova cronometrada per temps net per davant del Club Nàutic de Flix. Però donat el fet de tenir una diferència de 1,8 segons de handicap en contra respecte a l’equip de veterans del CNF, va provocar que el còmput total d’aquesta prova ens situés finalment en la 7a posició, amb un crono de 05:14,39 min, aconseguint de nou poder disputar una Final B.

En la categoria d’Absolut Masculí en la prova cronometrada, els nostres sèniors varen aconseguir un registre de 07:41,31 min, una 5a posició, fet que els va classificar per disputar la Final B.

• Final B, categoria Veterà Masculí.

En el desenvolupament de les finals, l’equip de Veterans Masculí, tot i entrar segons, varen obtenir una 3a posició amb un temps final de 05:41,41 min. afectats novament per la diferencia de temps en el handicap.

Novament l’equip sènior va realitzar una molt bona sortida, disputant-se durant el transcurs de les primeres ciavogues la segona posició de la regata. Malauradament i com a conseqüència d'una incidència tècnica en un dels rems de babord, es va haver de realitzar la maniobra de substitució del rem in situ per la unitat de reserva, la qual cosa va propiciar durant un breu temps, pèrdua de l'eficiència de la palada i pèrdua d'un temps valuós. Com a conseqüència d'aquest fet, varen finalitzar la regata en la 4a posició, amb un registre de 08:50,59 min.

4.- CLUB REM CAMBRILS:                       08:50,59

Quant a la classificació general de la lliga, el CLUB REM CAMBRILS en la categoria de Veterà Masculí escala un lloc passant a la 6a posició, a catorze punts del quart classificat i a tant sols un punt per davant del setè classificat, amb un total de 67 punts acumulats, mantenint la regularitat en la zona intermèdia de la taula. En canvi, la categoria Sènior Masculí retrocedeix un lloc passant a la 5a posició amb un total de 69 punts acumulats, a tant sols sis punts de diferència dels tercer i quart classificats.

La propera regata, sisena i última de la de la present edició de la Lliga Catalana de Llagut, tindrà lloc el proper Diumenge 4 d’agost, de nou en el riu Ebre en el seu pas per la localitat de Deltebre.