📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Campionat de Catalunya de Llagut.
31-08-2019

Sant Jaume d’Enveja va acollir durant el transcurs d’aquest passat cap de setmana, el 25è Campionat de Catalunya de Llagut, amb 18 Clubs participants, amb un total de 43 embarcacions inscrites dins de les categories Infantil, Cadet Masculí, Sènior Masculí i Femení així com, Veterà Masculí i Femení. Organitzada conjuntament per la FCR i el Club de Rem Delta, la competició va transcórrer al llarg del riu Ebre al seu pas pel Pont de lo Passador.

Igual que en la lliga, el CLUB REM CAMBRILS va participar amb dues categories, Sènior Masculí i Veterà Masculí.

Dissabte 31 d’Agost – Fase d’eliminatòries

Tant l'equip Sènior Masculí com el de Veterans van tenir un excel·lent inici de competició classificant-se tots dos equips directament a la fase de semifinals del diumenge.

L'equip de Veterans Masculí va quedar en primera posició en el seu grup (tanda d'eliminatòries) amb un registre de 05:25,95 min., a més de 10 segons del segon.

En el cas del equip de Sèniors Masculí, varen arribar en segona posició amb un registre de 07:54,41 min., aconseguint el millor segon temps de la totalitat de les tandes de eliminatòries en aquesta categoria.

Diumenge 1 de Setembre, Semifinals i Finals

A les semifinals la categoria de Veterà Masculí - tot i entrar en 3a posició - es va veure “afectat” per l'aplicació del handicap la qual cosa els va desplaçar a la 4a posició, amb un temps final de 05:21,79 min. permetent classificar-se per a disputar la Final B del campionat.

En la categoria de Sèniors Masculí, en la varen aconseguir una 4a posició en la prova de semifinals, amb un temps final de 07:59,69 min. quedant classificats per a disputar la Final B.

En la Final B, l’equip de veterans, igual com va ocórrer a les semifinals, es va veure novament afectat pel handicap. Tot i entrar en 2a posició a més de 2 segons de diferencia respecta al quart classificat, el resultat final de la prova, un cop aplicat el càlcul del handicap, va ser d'una 3a posició, amb un temps final de 05:22,22 min., aconseguint finalment una 7a posició en la classificació general del Campionat de Catalunya.

En la categoria absoluta masculí (Sèniors), varen obtenir una 2a posició en la regata de la Final B, amb un registre de 08:04,28 min., aconseguint al final una 6a posició en la classificació general del Campionat de Catalunya.

En acabar la competició en va procedir a fer l’entrega de les medalles a càrrec del Sr. Joan Castor Gonell (Alcalde de Sant Jaume d’Enveja), el Sr. Joan Bertomeu (President del Club de Rem Delta) i el Sr. Eloi Giménez (Vicepresident de la FCR).