NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

El CLUB REM CAMBRILS contínua creixent.
23-06-2020

Amb poc més de 2 anys des de la seva fundació, el CLUB REM CAMBRILS acabada d'adquirir un nou Llaüt. En aquesta ocasió es tracta d'un Llaüt Mediterrani conjuntament amb l'adquisició d'un nou remolc dissenyat i construït específicament per al transport d'aquest tipus d'embarcacions.

Originàriament el Llaüt Mediterrani es va crear amb l'objectiu d'unificar les diferents embarcacions de la costa mediterrània. De característiques similars als actuals Llagut Català de què disposa el Club, el Llaüt Mediterrani té una eslora una mica superior, entorn als 8,5m, una màniga de 2m i un pes aprox. de 135 kg. Quant a la configuració de la tripulació, manté la mateixa estructura de 8 vogadors més timoner. Es diferencia en el fet que els 8 vogadors van col·locats per parelles menys el marca (primer vogador de babord) i el proel (últim vogador d'estribord) que van sols en les seves respectives bancades. Referent a les opcions en l'àmbit de la regates, cada vegada més aquest tipus d'embarcació està prenent major protagonisme dins del calendari de competicions oficials, sent a més, l'única embarcació de la costa mediterrània que té campionat d'Espanya.

Aposta per la Tecnologia d'avantguarda.

El disseny i construcció d'aquest nou Llaüt, ha estat confiat al prestigiós fabricant alacantí Rubenetti Coastal Rowing, especialista des de fa anys en la construcció d'embarcacions de rem. El fet d'estar fabricat íntegrament 100% amb fibra de carboni i amb un disseny tubular innovador, li confereix una alta rigidesa estructural alhora que lleugeresa.

Presentació Oficial nou LLaüt.

Actualment el nou Llaüt es troba en procés de marcatge i identificació (logos) propis del Club.

D'igual forma i tal com es va procedir en el seu moment amb els actuals Llagut Català, el Club procedirà a través d'aportació i vot de cadascun dels socis i sòcies que el componen, a l'elecció del nom de l'embarcació, moment a partir de la qual i amb previ comunicat, s'anunciarà la data per a la seva presentació oficial davant tots els socis i sòcies de Club Rem Cambrils així com davant de tota la ciutat de Cambrils, amb la corresponent invitació dels representants de l'Ajuntament, entitats i associacions locals.

Cal remarcar, que la incorporació d'aquesta tercera embarcació vol donar resposta a les necessitats pròpies de creixement que ha anat experimentant el Club des de la seva fundació, tant en el vessant lúdica com en la de competició, permetent garantir una continuïtat de futur.

Desitgem que aquest nou Llaüt aporti les millors i més gratificants estones de rem a tots els socis i sòcies del Club Rem Cambrils.