NOTÍCIES

El Club Rem Cambrils participa a la campanya "Deixa't prendre el pèl"
18-09-2022
El passat diumenge 18 de setembre, socis i sòcies del Club Rem Cambrils vam fer palades solidàries per la lluita contra el càncer infantil, col·laborant amb la recollida de fons per la remodelació de l’Àrea Oncològica i Hematològica Pediàtrica de l’Hospital Vall d’Ebron de Barcelona.

La recaptació per les nostres passejades en barca varen ser d'uns 400 € aproximadament, quantitat que es sumarà a la resta de la campanya "Deixa’t prendre el pèl”en la seva 6a edició.

Gràcies a tots i totes per col·laborar!
...
3a Travessa dels Cagarrieres
17-09-2022
El passat dissabte 17 de setembre va tenir lloc la 3a edició de la "Travessa dels Cagarrieres", regata de caire lúdic-festiva organitzada pel Club Rem Cambrils, amb sortida des del Port de l'Hospitalet de l'Infant i destí el Port de Cambrils; amb un recorregut total aproximat de 9 milles (uns 16,5 km), repartits en dos trams.

En aquesta edició hi van participar un total de quatre clubs: el Reial Club Nàutic de Tarragona, els Vogadors de Calafell, l'Associació Esportiva Llaguts Vilanova i la Geltrú i el Club Rem Cambrils, amb un total de sis llaguts i amb la participació de més d'un centenar de vogadors i vogadores.

Un any més es va comptar amb el suport i acompanyament de l’embarcació "La Valenta", llaüt a motor del tipus Menorquina patronejada pel Sebastià així com amb la participació de diverses embarcacions de l’Associació l’Arjau Vela Llatina de Cambrils.

Tot i que la sortida estava prevista per a les 9.30 hores des del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, degut als forts vents regnants a la zona (de l'ordre dels 18 a 24 nusos) es va decidir finalment –per raons de seguretat– cancel·lar la sortida i, per tant, l'execució del primer tram. Es va desplaçar l’inici de la travessa a la Platja dels Pilars (terme municipal de Mont-roig del Camp), punt de sortida previst del segon tram, on igualment i com ja és tradició es va aprofitar per fer un esmorzar de germanor.

Posteriorment es va donar el tret "oficial" de sortida de la travessa, iniciant el recorregut d'unes 4,8 milles nàutiques (uns 9 km) que separen aquest punt del Port de Cambrils i finalitzant amb l'entrada conjunta de totes les embarcacions participants. Com a novetat d’enguany, el Club Rem Cambrils hi ha participat amb tres llaguts amb la incorporació de l'últim Llagut Català adquirit recentment i batejat com "Valquíria".

Un cop finalitzada la travessa, es va celebrar un dinar amb tots el clubs on es va aprofitar per atorgar a cadascun dels vogadors i vogadores un diploma commemoratiu de la seva participació en aquesta tercera travessa dels Cagarrieres.
...
Rem Cambrils participa a la 4a Bandera del Dimoni
10-09-2022
El passat dissabte 10 de setembre, el Club Rem Cambrils va participar a la 4a Bandera del Dimoni, una regata social que es va celebrar a Badalona i que va ser organitzada pel Club Bétulo i Panteres Grogues.
Hi vam participar un total de 17 embarcacions de diversos clubs.
Va ser una gran diada de germanor, que va finalitzar amb una fideuada.
El Club Rem Cambrils va assolir la 7a plaça.

Donem les gràcies als Clubs organitzadors d’aquesta activitat i l’enhorabona als vogadors i vogadores del nostre Club.
...
El Club Rem Cambrils obté dues medalles de bronze al Campionat de Catalunya de Llagut
31-07-2022
El CLUB REM CAMBRILS obté dues medalles de bronze en el Campionat de Catalunya de Llagut.

Els dies 30 i 31 de juliol el Port Vell de Barcelona va ser l’escenari de XXVII Campionat de Catalunya de Llagut.

El CLUB REM CAMBRILS va participar-hi amb quatre categories, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Cadet Masculí.

La classificació final dels equips del Club Rem Cambrils al Campionat de Catalunya va ser la següent:

Cadet Masculí
3a posició

Absolut Femení
3a posició

Veterà Femení
4a posició

Veterà Masculí
6a posició

Enhorabona a tots i totes!
...
IV i última regata de la XIX Lliga Catalana de Llagut
17-07-2022
L’equip Veterà Femení del CLUB REM CAMBRILS assoleix la 3a posició a la Lliga Catalana de Llagut 2022.

El passat diumenge 17 de Juliol, la platja de “Sa Caleta” de Lloret de Mar va ser l’escenari de la 4a i última regata de la XIX Lliga Catalana de Llagut.

En aquesta última regata de lliga, el CLUB REM CAMBRILS va participar-hi amb tres equips: Veterà Masculí, Veterà Femení i Absolut Femení.

La classificació final dels equips del Club Rem Cambrils a la Lliga de Llagüt Català va ser aquesta:

Veterà Femení
3a posició de lliga amb 67 punts

Veterà Masculí
7a posició de lliga amb 53,125 punts

Absolut Femení
4a posició de lliga amb 68 punts

Absolut Masculí
5a posició de lliga amb 32 punts

Cadet Masculí
4a posició de lliga amb 34 punts

Equip Infantil / Mixt
6a posició de lliga amb 18 punts

Enhorabona a tots i totes!
...
Festa de l'Ormeig de Cambrils
16-07-2022
El Club Rem Cambrils va participar el dissabte 16 de juliol a la Festa de l’Ormeig de Cambrils, en què desenes d’embarcacions acompanyen la Mare de Déu del Carme en una processó i ofrena que comença i acaba a l’església de Sant Pere.

Un especial agraïment als nois i noies de l’equip Infantil i Cadet del Club i a l'Oriol Gené pel reportatge fotogràfic.
...
Rem Cambrils participa a la regata lúdica de Pineda de Mar
16-07-2022
El passat dissabte 16 de juliol, REM CAMBRILS va participar, dins de la Festa de la Mar de Pineda de Mar, a la regata lúdica organitzada per l’Associació Marpi i CN Bétulo.

La regata va començar sobre les 10.30 del matí amb tres mànegues de 1000m on hi van participar les 10 tripulacions inscrites.
Amb un temps de 6'11''92, l'equip de Rem Cambrils va aconseguir el segon millor temps passant així a la final.

Després de les mànegues cronometrades, es va disputar la gran final entre les tripulacions de Llaguts Vilanova (A), Rem Cambrils i Llaguts Vilanova (B).

Finalment, el club va obtindre la segona posició amb un temps de 6'31''42.

Després de l’entrega de premis, la Festa de la Mar va finalitzar amb una fideuà a la platja a càrrec de l'Associació Marpi.

Molt contents d'haver participat un any més i agraïts per l'acollida que sempre rebem.

L'any que ve hi tornarem!
A Rem Cambrils cada palada compta! 
...
“La Llarga” XVI Trofeu de Badalona de Llagut
04-06-2022
El passat dissabte, 4 de juny, es va celebrar a Badalona
Una vuitena de vogadors i vogadores del grup de lúdic del Club Rem Cambrils hi vam participar.
Vam quedar en 12a posició, classificats com a equip veterà masculí mixte.
En acabar la regata es va realitzar un vermut i l’entrega d’un obsequi i una medalla de participació per a cadascun dels vogadors i vogadores.
...
El Club Rem Cambrils i la Lliga Contra el Càncer, signen un acord de col·laboració.
26-05-2022
El passat mes de novembre del 2021, el CLUB REM CAMBRILS va començar a treballar en el seu primer projecte social anomenat “Voguem amb tu”, un projecte adreçat a persones en procés de superació del càncer de mama.

Aquest projecte s'inicia amb un objectiu clar: transmetre els beneficis de la pràctica esportiva del Rem a dones diagnosticades de càncer de mama, amb la finalitat d'aconseguir una millora de la seva qualitat de vida, en totes les seves vessants. No sols es produeixen millores físiques i funcionals, el fet de ser una activitat física-recreativa a l'aire lliure i de forma col·lectiva - en la qual es gaudeix d'un entorn relaxant en contacte amb la naturalesa - ajuda a millorar l'estat de salut mental i social, produint un efecte altament positiu.

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre va mostrar molt d’interès i va donar ple suport des del primer moment que se’ls hi va exposar aquest projecte, fent-se realitat el passat dijous 26 de maig amb la signatura d'un acord de col·laboració amb el CLUB REM CAMBRILS per la pràctica de l’esport del rem.

L'acte va tenir lloc a la seu de la Lliga Contra el Càncer a Tarragona. L’acord va ser signat conjuntament per la Sra. Agustina Sirgo Rodríguez Presidenta de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i pel Sr. Víctor Ortiz de Pinedo Guillamet President del Club Rem Cambrils. També va assistir-hi la Sra. Ana Cecília Collado Rodríguez, principal impulsora d'aquest projecte i vocal de l'àrea de Projectes Socials del Club Rem Cambrils.
...
Mostrant de la 1 a la 9.
81 notícies publicades.