📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Rem Cambrils participa a la III Regata de Sant Jordi
29-04-2023
Dos equips de vogadors de l’àrea de lúdic del Club Rem Cambrils varen participar la 3a Regata Social de Sant Jordi que va tenir lloc aquest passat dissabte 29 d’abril a Tarragona. Organitzada pel Reial Club Nàutic de Tarragona, va comptar amb l’assistència de 9 clubs i amb un total de 14 equips participants.

En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils va participar-hi amb dues tripulacions, una conformada totalment per vogadors i vogadores del Club i l’altre, una tripulació mixte conformada per 4 vogadors del Club conjuntament amb vogadors del Club Rem Badalona, Rem Premià, Llaguts de Calafell i Vogadors de Calafell.

La regata va constar de dues proves. La primera, una eliminatòria enfrontant-se dues tripulacions alhora, sortint d’una boia central, cadascuna en sentit oposat amb la realització de dues ciavogues ubicades a 125 m, recorren un llarg de 250 m. cadascuna, amb un recorregut total de regata de 500 metres.

Posteriorment, els vuit primers classificats van participar en la segona prova consistent en dues regates Finals mantenint el mateix format. Una Final A, amb 4 equips competint entre el segon i quart classificats i entre el primer i tercer classificats respectivament. Així mateix la Final B la varen disputar el 4 equips restants entre el cinquè i setè classificats i entre el sisè i vuitè respectivament.

A la tanda d’eliminatòries, l’equip REM CAMBRILS va obtenir el 1er millor temps, amb un registre de 03:12,85 min. classificant-se per disputar la Final A, mentre que l’equip REM CAMBRILS Mixte va aconseguir el 5è millor crono, amb un temps de 03:26,43 min. classificant-se per poder disputar la Final B.

En la tanda de finals, l’equip REM CAMBRILS (Final A) va obtenir la 1a posició amb un registre de 03:26,85 min aconseguint la victòria en aquesta edició. Pel que fa a l’equip REM CAMBRILS Mixte (Final B) va finalitzar la prova en 1a posició amb un temps de 03:28,40 min. obtenint la 5a plaça en la general.