📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

L’equip Veterà Mix del Club Rem Cambrils obté el 5è lloc en la VI edició del Campionat de Catalunya
22-07-2023
Aquest passat dissabte 22 de juliol va tenir lloc al Port de Barcelona la VIII edició de l’Open Internacional Coastal així com el VI Campionat de Catalunya de Rem de Mar en les categories, Cadet i Màster amb un recorregut de 3.000 metres, i Juvenil i Sènior amb un recorregut de 6.000 metres, modalitat de regata triangular. Totes elles en aigües obertes.

Organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, va reunir un total de 13 clubs d’arreu de Catalunya i d’Espanya, a més d’un club Serbi i amb la participació de més de 80 esportistes. Tot i el fort vent i onatge regnants va haver-hi un alt nivell esportiu.

Dues fites importants
Xavi Blach i Giuliana Tuttolomondo van fer història del club durant aquesta competició, per una banda, a l’ésser els dos primers esportistes del Club Rem Cambrils a participar en una competició en la modalitat de rem de banc mòbil i d'altra, en haver assolit un no menys valuós 5è lloc en el Campionat de Catalunya dins de la categoria Veterà Mix, dins d’un total de vuit equips participants.

Valor afegit per l’esport del rem a Cambrils