📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

El Club Rem Cambrils obté una medalla de plata i una de bronze en el Campionat de Catalunya de Llagu
30-07-2023

La localitat de Deltebre va acollir la XXVIII edició del Campionat de Catalunya de Llagut aquest passat cap de setmana. L’organització va anar a càrrec de l’Associació Esportiva Xino-Xano juntament amb la Federació Catalana de Rem. En aquesta edició van participar-hi 16 clubs, amb un total de 46 equips inscrits. El Club Rem Cambrils va participar-hi amb cinc categories: Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení, Cadet Masculí i Infantil.

Fase d’eliminatòries
A diferencia de la lliga de llagut, el format emprat en les proves eliminatòries va ser amb la modalitat de regates entre equips previ sorteig. Cal destacar els excel·lents resultats obtinguts pels equips Veterà Femení, Veterà Masculí i Absolut Femení en aconseguir classificar-se tots ells per disputar les respectives Finals A.

Pel que fa a la categoria de Cadets, donat que el número d’equips finalment inscrits va ser de quatre, van passar directament a disputar la tanda de finals.

Finals
Pel que fa a la Final A de l’equip Absolut Femení va obtenir la 3a posició de la regata, aconseguint la medalla de bronze d’aquest campionat.

Tanmateix, l’equip Infantil format pels nois i noies de l’escola de Rem i amb la col·laboració de dos vogadors cedits per l’A.E. Xino-Xano i un vogador cedit pel Club Rem Badalona, van finalitzar en 2a posició de la Final (500 m), aconseguint una merescuda medalla de plata.
Pel que fa a la resta d’equips, tant Veterà Femení com Veterà Masculí van finalitzar cadascuna de les seves respectives Finals A en 4a posició, quedant sense opcions al medaller.

Des del Club Rem Cambrils volem donar la nostra més sincera enhorabona a tots els Clubs pels èxits obtinguts.

Fi de la temporada 2022-23
Des de l’Àrea Tècnica del Club Rem Cambrils valorem molt positivament aquest final de temporada en la modalitat de rem de banc fix, disputant les Final A de les tripulacions Veterà Femení, Absolut Femení i Veterà Masculí obtingudes en el Campionat de Catalunya. Volem felicitar l’esforç i el treball fet tant pels vogadors i vogadores com per tot l’equip tècnic i col·laboradors per permetre poder tirar endavant el projecte d’enguany, no exempt de contratemps.

També posem en valor el treball fet a l’Escola de Rem, pedra angular que permet garantir el futur d’aquest esport. Igualment celebrem i agraïm que altres clubs li donin la importància que es mereix prioritzant -per sobre de tot- el poder participar en les competicions cedint a la canalla entre clubs amb l’únic objectiu que puguin remar i ser premiats d’alguna manera.

Per últim i no menys important, volem destacar que aquesta temporada s’ha debutat amb la modalitat de Rem de Mar en el Campionat de Catalunya amb uns bons resultats, gràcies a l’esforç i constància dels entrenaments d’aquesta àrea, atorgant molta visibilitat i valor afegit al Club Rem Cambrils, en una modalitat d’esport que es preveu que sigui olímpic l’any 2028.

Esperem que l’any vinent seguim sumant amb vogadors i vogadores i buscant aquesta progressió i excel·lència en totes les tripulacions.