📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

2a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
05-11-2023
Aquest passat diumenge 5 de novembre es va disputar a Sant Feliu de Guíxols la segona Regata de la Lliga de Llarga Distància de Llagut Català, organitzada pel Club de rem Llop de Mar, entitat esportiva vinculada a l’Associació de Nàutica Popular Llop de Mar. Aquesta segona regata va comptar amb la participació de 17 Clubs i amb la inscripció d’un total de 43 equips.

Tot i que en principi la distància inicial del camp de regates en aquesta modalitat era de 4.000 metres, finalment, i degut a les condicions climatològiques adverses (fort vent de garbí regnant a la zona), es va decidir modificar la ubicació de les boies i per tant del traçat, sent la distància final del camp de regates de 3.200 metres, per les categories superiors (absolutes i veteranes) i de 1.600 metres per la resta de categories.

En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils només va poder participar-hi amb tres categories: Veterà Femení, Absolut Femení i Absolut Masculí.

Cal destacar el podi assolit –3a posició– per l’equip Absolut Femení, finalitzant la regata amb un registre de 18:37,50 min. L’equip Absolut Masculí va obtenir una 4a posició amb un temps de 17:56,40 min. Pel que fa a la participació de l’equip Veterà Femení, van aconseguir finalitzar en una molt discreta 12a posició d’un total de quinze equips participants, aconseguint un registre de 19:12,20 min.

La propera regata tindrà lloc el diumenge 19 de novembre a la localitat d’Arenys de Mar, comarca del Maresme.