📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Rem Cambrils debuta en el "rem indoor"
11-11-2023
El Club Rem Cambrils va participar per primer cop en el Campionat de Catalunya d’Ergòmetre celebrat el passat dissabte, 11 de novembre, al Poliesportiu Municipal de Sant Carles de la Ràpita. Aquesta modalitat de competició de rem indoor permet la competició conjunta de remers tant de clubs de rem de banc mòbil i de fix.

El format d’aquesta competició està basat a “recórrer” una distància (simulació en màquina de rem o ergòmetre) amb el menor temps possible. L’ergòmetre o remergòmetre és una màquina per realitzar una simulació de l'acció de remar, amb el propòsit de realitzar exercici i entrenar per al rem. El rem indoor ha arribat a establir-se com un esport a part, a més de ser un exercici bàsic per a l'entrenament dels remers.

Les diferents proves (distàncies) varien en funció de la categoria: 500 metres (alevins), 1000 metres (infantils i veterans), 1500 metres (cadets) i 2000 metres (juvenils i absolutes).

En aquest campionat, el Club Rem Cambrils hi va participar amb un total d’11 remers, repartits entre les categories Infantil Masculí, Infantil Femení, Cadet Masculí i Veterà Masculí.

L’Escola de Rem, principals protagonistes
La participació de nois i noies de l’Escola de Rem va ser una fita importat pel Club Rem Cambrils per tot allò que comporta la consolidació d'aquesta àrea, tan important a l'hora d'obtenir i garantir un futur amb bons vogadors i vogadores. En aquest aspecte, cal destacar en la categoria Infantil Masculí la 14a i 16a posicions obtingudes pel Joan Albalat i l’Eloi Moya respectivament, d’un total de 47 remers participats en aquesta categoria.

Una 4a posició en el Campionat de Catalunya
També és remarcable la 4a posició assolida pel remer Mario Lisarde, en la categoria de Veterà Masculí (1000 metres), obtenint un registre de 03:14,20 min. No menys important, esmentar el fet que el Club Rem Cambrils va ser el club de rem amb el major nombre de remers inscrits en la categoria de Veterà Masculí, un total de 5 remers.