📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

1ª Regata Lliga llaüt Mediterrani 2024 Empuriabrava
08-02-2024
La lliga de llaüt mediterrani 2024 es va iniciar aquest passat diumenge 4 de febrer amb la celebració del VI Descens dels Canals d’Empuriabrava.
Organitzada conjuntament pel club Xon’s Rem Empuriabrava i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Rem.
En aquesta edició va comptar amb la participació de 14 clubs en la modalitat de Llaüt Mediterrani - amb un total de 38 equips inscrits - i 2 clubs amb la modalitat de Llagut Català, amb 5 equips participants. El format de la regata va constar d’una única prova, un descens cronometrat a través del canal principal d’Empuriabrava, amb inici al llac de Sant Maurici, finalitzant just davant la capella de la Verge del Carme i amb una distància total puntuable de 2.200 m.En aquesta regata el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre equips, Veterà Femení, Veterà Masculí, Absolut Femení i Absolut Masculí.
 
Resultats:
 
L’equip Veterà Femení va aconseguir la 9a posició, amb un registre d’11:12,80 min. D’altra banda, la categoria Veterà Masculí va aconseguir finalitzar la prova en la 6a plaça, amb un registre final de 10:46,10 min.Pel que fa a les categories absolutes, l’equip Absolut Femení va finalitzar la regata en 6a posició amb un registre d’11:41,00 min. L’equip Absolut Masculí va aconseguir la 5a posició, amb un temps de 10:58,70 min.