📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

II L´Escala Coastal Rowing 2024 - Regata Beach Sprint
05-03-2024
El CLUB REM CAMBRILS obté dos podis en la categoria de Rem de Mar – Beach Sprint

Aquest passat dissabte 2 de març L’Escala va ser l’escenari de la 2a edició de L’Escala Coastal Rowing (Rem de Mar) en la categoria de Beach Sprint, i organitzada conjuntament per la Federació Catalana de Rem i el Club Nàutic L’Escala.

En aquesta edició va comptar amb la participació de 7 clubs amb un total de 34 vogadors i vogadores inscrits, sent en aquesta ocasió la primera regata en la modalitat de Beach Sprintcelebrada a Catalunya. Cal recordar que el Rem de Mar en la disciplina de Beach Sprint serà olímpica als Jocs Olímpics de Los Angeles 2028.

Aquesta disciplina de Beach Sprint - una de les de rem en aigües obertes - es caracteritza per la seva explosivitat. La distància de la regata pot variar, però generalment es duu a terme en trams curts amb ciavoga de 500 metres en total. Poden ser tant individuals com per equips. Les regates comencen amb un senyal - tret o una sirena de sortida - i els competidors remen des de la platja cap a una boia, o punt de retorn, per tornar després cap a la platja. Un cop a la platja, han de sortir ràpidament de les seves embarcacions i córrer cap a la línia de meta.

En aquesta prova el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre vogadors i vogadores, repartits en tres categories, Juvenil Femení (1XJF), Veterà Masculí (1XMM) i Veterà Masculí Mixt (2XVMixt).

Els resultats van ser molt satisfactoris, ja que el Club Rem Cambrils va aconseguir pujar al podi en dues categories:
Veterà Masculí (1XMM) : Xavier Blach – Medalla de Bronze | Veterà Masculí Mixt (2XVMixt) : Giuliana Tuttolomondo i Xavier Blach – Medalles de Bronze
Cal destacar la 4a posició obtinguda per la vogadora Alexia Reina en la categoria Juvenil Femení (1XJF) així com la 8a posició assolida pel vogador Joan Colell dins la categoria Veterà Masculí (1XMM)

Foto cedida per : Náutic l´Escala.