📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

3ª Regata Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani - Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels)
16-03-2024
Un nou podi assolit en la 3a regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
 
Diumenge 10 de març va tenir lloc al Canal Olímpic de Catalunya la tercera regata de Lliga Catalana de Llaüt mediterrani. En aquesta edició, va comptar amb la participació de 16 Clubs i amb un total de 40 equips inscrits.
 
El format de regata va ser amb ciavogues, amb un recorregut de 700 metres i una ciavoga en el cas de les categories de Veterà Masculí, Veterà Femení i Cadets i de 1.400 metres i 3 ciavogues per la resta de categories.
 
El Club Rem Cambrils va participa-hi amb un total de 5 equips, Cadet Masculí (mixta), Absolut Femení, Absolut Masculí, Veterà Femení i Veterà Masculí.
 
Resultats obtinguts:
 
Destacar el podi obtingut - 2a posició – en la categoria Cadet Masculí (mixta) finalitzant la prova amb un registre de 03:38,6 min.
 
L’equip Veterà Femení va aconseguir el segon lloc (Final C) amb registre de 03:28,9 min. Pel que fa a l’equip Veterà Masculí va disputar una emocionat i renyida (Final B), finalitzant aquesta prova en segon lloc amb un registre de 03:12,1 min. i amb una diferència d'arribades amb la resta d'equips participants de tan sols 1 segon.
 
Tant mateix l’equip Absolut Masculí (Final B) va finalitzar la regata en 3a posició amb un temps de 07:01,02 min.
 
Pel que fa a l’equip Absolut Femení malauradament va quedar desqualificat per poder disputar cap Final degut a una irregularitat en l'alineació d'una de les seves vogadores com a conseqüència de cobrir una baixa mèdica (relleu) d'una de les seves companyes.

Autor Foto: Antoni Font
Galeria: