📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Regata Sant Jordi de Llagut 2024 - Tarragona
27-04-2024
Un equip de l’àrea lúdica del Club Rem Cambrils obté la 2a posició en la ja tradicional Regata Sant Jordi de Llagut - Tarragona.
 
Un equip de vogadors i vogadores de l’àrea de lúdic del Club Rem Cambrils va assolir la 2a posició en la 5a edició de la Regata Social Sant Jordi de Llagut i que va tenir lloc aquest passat dissabte 27 d’abril a Tarragona. Organitzada pel Reial Club Nàutic de Tarragona, va comptar amb l’assistència de 8 clubs i amb un total de 18 equips participants.
 
A més el Club Rem Cambrils va participar amb una tripulació i amb dos vogadors més cedits a un equip mixt, conjuntament amb vogadors de Llaguts de Vilanova, Rem Premià, Llaguts de Calafell i del Reial Club Nàutic de Tarragona.
 
Inicialment el format previst de la regata d'eliminatòries era enfrontar dues tripulacions alhora, sortint d’una boia central, cadascuna en sentit oposat anirien a buscar una boia situada a 125 m, recorren un llarg de 250 m i virant en una segona boia per tornar al punt inicial. Degut a les adverses condicions climatològiques i a l’estat de la mar no permetien fer-ho amb seguretat, l'organització va decidir canviar el format a una sortida llençada fins una boia, virada (ciavoga) i tornada amb un recorregut total de 300 m.
 
Posteriorment, els vuit primers classificats van participar en una segona prova (semifinals) i així mateix els 4 millors classificats d’aquesta segona, varen disputar la prova cronometrada final
 
A la tanda d’eliminatòries, l’equip del Club Rem Cambrils va assolir la 6a posició amb un registre de 01:58,71 min. classificant-se per disputar les semifinals. Per altre banda, la tripulació mixta tot i fer un bon temps amb un crono de 02:07,78 min. no va poder classificar-se.
 
A la segona ronda, del total de 8 tripulacions participants l’equip del Club Rem Cambrils va obtenir el 4t millor temps amb registre de 01:55,85 min. classificant-se per disputar la final.
 
En la tanda de finals, l’equip del Club Rem Cambrils – molt ajustat - assoleix la 2a posició amb un registre de 01:54,07 min., darrera de Vogadors de Calafell (01:50,42 min.) i per davant de Llaguts de Vilanova 2 (01:54,26 min.) i Llaguts de Vilanova 1 (02:06,20 min.).
Després del lliurament de trofeus i del sorteig de premis, tots els vogadors, vogadores i acompanyants van gaudir d'un dinar de germanor amenitzat amb música i ball.
 
Contents d'haver participat i dels bons resultats assolits un any més, esperem tornar-hi l'any vinent.
 
Des del Club Rem Cambrils volem agrair al Reial Club Nàutic de Tarragona l'atenció rebuda en tot moment i per l'organització d'aquest esdeveniment.

Fotos cedides.

Galeria: