NOTÍCIES

El CLUB REM CAMBRILS aconsegueix tres podis a la 2a edició de la Lliga de llarga distància de Llagut
21-11-2021
En aquesta última prova de la Lliga de llarga distància disputada aquest passat diumenge 21 a la Platja de la Picòrdia, en el municipi d’Arenys de Mar, el CLUB REM CAMBRILS es va endur el 2n podi corresponent a l’equip Absolut Masculí, així com dos 3ers podis atorgats als equips Absolut Femení i Veterà Femení.

En aquesta ocasió van participar-hi un total de 12 clubs amb 29 equips inscrits. Similar a l’anterior regata, aquesta última prova es va desenvolupar a través d'un camp de regates triangular, senyalitzat amb tres boies i completant dues voltes a tot el traçat, amb un recorregut total de 4.000 metres.
...
2a Regata de llarga distància a La Baells
07-11-2021
El Pantà de la Baells, comarca del Berguedà, va ser l’escenari de la 2a regata de la Lliga de llarga distància de Llagut Català i que va tenir lloc aquest passat diumenge 7 de novembre.

A diferencia de l'anterior prova, en aquesta ocasió el format de la regata va constar de quatre llargs de 1.000 m al voltant de 3 boies i amb una disposició triangular. Cal destacar una climatologia adversa com a protagonista, amb temperatures que van rondar des dels 2ºC a primera hora del matí, fins als 14ºC com a temperatura a migdia si a tot això li sumem ràfegues de vent amb puntes de 15 nusos, el que va provocar certes incomoditats en alguns instants de la prova.

En aquesta segona regata s’hi van inscriure un total de 13 Clubs, amb la participació de 29 equips en les diferents categories.

D’igual forma que en la anterior, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb les 4 categories, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Absolut Masculí.
...
El CLUB REM CAMBRILS participa en la primera regata de Llarga Distància de Llagut Català.
23-10-2021
El Club va participar el passat dissabte 23 d’octubre al Club Nàutic d’Amposta a la primera regata de la Lliga d’hivern en les categories de Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Absolut Masculí obtenint els següents resultats:

Veterà Femení
4a posició amb un temps de 22:44:15


Veterà Masculí
5a posició amb un temps de 21:08:20


Absolut Femení
3a posició amb un temps de 22:52:89


Absolut Masculí
2a posició amb un temps de 21:06:50

Felicitats a totes les participants!! A Rem Cambrils CADA PALADA COMPTA!
...
2a Travessa dels Cagarrieres
18-09-2021
Aquest passat dissabte 18 de Setembre va tenir lloc la 2a Travessa dels Cagarrieres organitzada pel CLUB REM CAMBRILS. Regata de caire lúdic-festiva amb sortida des del Port de l'Hospitalet de l'Infant i destí al Port de Cambrils, amb un recorregut total aproximat de 9 milles (uns 16,5 km), repartits en dos trams.
...
REM CAMBRILS participa a la Travessia solidària x l'ELA
22-08-2021
El CLUB ha rebut als nedadors Jordi Cervera i Malalts d'aigua al port de Cambrils després d'una travessia, de més de 45 km, des de la plataforma petrolífera de Repsol Casablanca.
Des de Rem Cambrils volem felicitar a tots els organitzadors, col·laboradors i participants pel gran repte aconseguit!
...
Suspensió Campionat de Catalunya de Llagut 2021
01-08-2021
El passat diumenge els nostres vogadors van desplaçar-se a Tarragona per disputar el Campionat de Catalunya de Llagut 2021.


Després de la suspensió de les mànigues del dissabte pel mal temps i adaptar la competició al diumenge, un cop acabades les semifinals de la categoria Veterà Masculí hi va haver una reclamació per part d’un club i es va observar que la distància entre les boies que delimitaven un dels carrils era inferior a la resta, el que va provocar l'aturada i la posterior suspensió de la regata.


Tot i ser un problema totalment aliè al Club, demanem disculpes a tots els socis i sòcies que es van traslladar a Tarragona per les molèsties que aquesta situació els hi pugui haver causat i agrair a tothom el suport mostrat en tot moment a tots els nostres vogadors i vogadores de competició.


A REM CAMBRILS cada palada compta
...
REM CAMBRILS participa en la IX Festa del Mar
24-07-2021
El passat dissabte 24 de juliol el CLUB REM CAMBRILS va participar en la primera regata lúdica de la temporada, celebrada a Pineda de Mar i organitzada per l’Associació Marpi. 

La regata va començar a les 10.00 del matí amb tres mànegues de 1000m on hi van participar les 7 tripulacions inscrites. Després de les mànegues cronometrades, es va disputar la gran final entre les tripulacions del CN Bétulo (Bétulo H), Vilanova i la Geltrú i Pineda de Mar. 

Finalment, el club va obtindre la quarta posició amb un temps de 07:13:51.

Després de l’entrega de premis, la Festa del Mar va finalitzar amb una fideuà dins el recinte de l’Associació Marpi. 

Felicitats a totes les participants! A REM CAMBRILS cada palada compta.
...
REM CAMBRILS consolida l’excel·lent trajectòria en la VXIII Lliga Catalana de Llagut 2021
18-07-2021

El passat diumenge 18 de juliol, el Club va participar a la última regata de la Lliga de Llagut Català, que es va celebrar a la platja de Santa Cristina (Lloret de mar), en les categories de Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Absolut Masculí obtenint els següents resultats:

Veterà Femení

2a posició a la FINAL A

Veterà Masculí

2a posició a la FINAL A

Absolut Femení

3a posició a la FINAL A

Absolut Masculí

4a posició a la FINAL B

La classificació general de la lliga ha estat la següent:

VF Campiones de Lliga

VM Subcampions de Lliga 

AF Subcampiones de Lliga

AM 6è lloc


Felicitats a tots els i les participants!! A Rem Cambrils CADA PALADA COMPTA!

...
Tercera Regata de la Lliga Catalana de Llagut
04-07-2021
El passat diumenge, el Club va participar a la tercera regata de la Lliga de Llagut Català disputada a Flix, en les categories de Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Absolut Masculí obtenint els següents resultats:
Veterà Femení: 3a posició a la FINAL A
Veterà Masculí: 2a posició a la FINAL A
Absolut Femení: 1a posició a la FINAL A
Absolut Masculí: 2a posició a la FINAL B

Malauradament la posició de la categoria Absolut Masculí no puntuarà a la Lliga, ja que ha estat una barca mixta.
...
Mostrant de la 19 a la 27.
74 notícies publicades.