NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

El Club Rem Cambrils i la Lliga Contra el Càncer, signen un acord de col·laboració.
26-05-2022
El passat mes de novembre del 2021, el CLUB REM CAMBRILS va començar a treballar en el seu primer projecte social anomenat “Voguem amb tu”, un projecte adreçat a persones en procés de superació del càncer de mama.

Aquest projecte s'inicia amb un objectiu clar: transmetre els beneficis de la pràctica esportiva del Rem a dones diagnosticades de càncer de mama, amb la finalitat d'aconseguir una millora de la seva qualitat de vida, en totes les seves vessants. No sols es produeixen millores físiques i funcionals, el fet de ser una activitat física-recreativa a l'aire lliure i de forma col·lectiva - en la qual es gaudeix d'un entorn relaxant en contacte amb la naturalesa - ajuda a millorar l'estat de salut mental i social, produint un efecte altament positiu.

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre va mostrar molt d’interès i va donar ple suport des del primer moment que se’ls hi va exposar aquest projecte, fent-se realitat el passat dijous 26 de maig amb la signatura d'un acord de col·laboració amb el CLUB REM CAMBRILS per la pràctica de l’esport del rem.

L'acte va tenir lloc a la seu de la Lliga Contra el Càncer a Tarragona. L’acord va ser signat conjuntament per la Sra. Agustina Sirgo Rodríguez Presidenta de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i pel Sr. Víctor Ortiz de Pinedo Guillamet President del Club Rem Cambrils. També va assistir-hi la Sra. Ana Cecília Collado Rodríguez, principal impulsora d'aquest projecte i vocal de l'àrea de Projectes Socials del Club Rem Cambrils.