VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

5a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
16-04-2023
L'equip Cadet Masculí mixte del Club Rem Cambrils obté la tercera plaça de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani després de la cinquena i última regata celebrada aquest passat diumenge 16 d'abril al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels. En total hi van participar 4 equips del club: Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i el Cadet ja mencionat.

L'equip Absolut Femení només va poder classificar-se per la per la final B, finalitzant aquesta prova en 2n lloc amb un registre de 07:23 minuts, aconseguit una molt destacada 4a posició a la classificació general de la lliga, amb un total de 82 punts.

Així mateix l’equip Veterà Femení en la tanda d’eliminatòries només va poder classificar-se per disputar la final B, arribant en 3r lloc amb un crono de 03:26 minuts, finalitzant la lliga en 9a posició de la general amb un total de 64 punts.

Per altra banda, l’equip Veterà Masculí no va poder disputar cap de les finals ja que durant el transcurs de la regata classificatòria tot i haver mantingut la segona posició en el primer llarg i amb l’objectiu de retallar al màxim la trajectòria, va optar per cenyir-se molt a la boia —previ a la maniobra de ciar— provocant que la proa de la barca impactés contra la boia i per tant s'hagués de repetir la ciavoga amb la conseqüent pèrdua de segons, finalitzant la prova sense opció de classificar-se a cap de les finals. Tot i així l’equip Veterà Masculí ha obtingut la 7a posició de lliga, amb un total de 72 punts.

Des del club cambrilenc donen l'enhorabona a la resta d'equips que han aconseguit el campionat i subcamionat de Lliga en cadascuna de les categories. La porpera cita es el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani que es celebrarà el proper diumenge 7 de maig, lloc encara per confirmar.