📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

El Club Rem Cambrils aconsegueix quatre medalles de bronze al Campionat de Catalunya de llagut catal
12-12-2021

Després de la polèmica suspensió de l'anterior edició del passat mes juliol degut a problemes tant climatològics com per l'estat del camp de regates, aquest passat diumenge 12 de desembre, Tarragona va acollir de nou el 26è Campionat de Catalunya de Llagut Català. En aquesta ocasió, el transcurs de les regates va tenir lloc a la zona de Marina Port Tàrraco amb un total de 17 clubs inscrits, 39 equips i amb una participació al voltant de 350 vogadors. Organitzat conjuntament per la Federació Catalana de Rem i el Reial Club Nàutic de Tarragona, el format d’aquesta segona convocatòria va ser més reduït, limitant-se a un dia de regates (eliminatòries i finals) a diferència del format habitual que és de dos dies.

Com a novetat el Club Rem Cambrils va participar amb un total de set tripulacions, incloent dues noves categories procedents de l’Escola de Rem, dues tripulacions en la categoria Infantil i una tripulació en la categoria juvenil masculí.

Els resultats finals del Club Rem Cambrils
En les noves categories participants, les dues tripulacions d’infantils (A) i (B) van aconseguir el 3r i 4rt lloc respectivament, aconseguint la tripulació Infantil (A) un registre de 03:05,70 min. i la tripulació Infantil (B) un registre de 03:09,28 min. tenim en compte que en aquesta categoria la distància és de 500 metres. En el cas de la categoria Juvenil Masculí (1.000 m) van aconseguir la 3a plaça, amb una crono de 06:17,52 min.

Referent a les categories superiors, l’equip Veterà Femení en la ronda d’eliminatòries del matí només va poder classificar-se per disputar la Final B aconseguint una 3a posició amb un temps final de 06:03,96 min. D’altra banda, l’equip Veterà Masculí sí es va poder classificar per disputar la Final A, aconseguint en aquest cas entrar en 3r lloc, amb un temps de 05:36,00 min.

En les categories absolutes, l’equip Absolut Femení va aconseguir entrar en 3r lloc amb un registre de 09:19,26 min. En el cas d’Absolut Masculí només van poder obtenir el 4r lloc amb un temps de 08:42,20 min. Cal recordar que en aquesta categoria la distància total de la regata és de 1.500 m.

Un cop finalitzada la competició es va procedir a la corresponent entrega de medalles a càrrec del president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset; la presidenta del Reial Club Nàutic de Tarragona Andrea Mazzanti; el president de la Federació Catalana de Rem, Francisco Paz i el delegat de la secció de rem del Reial Club Nàutic de Tarragona, Josep Maria Martorell.

Des del Club Rem Cambrils volen agrair a tots els nens i nenes de l'Escola de Rem que es van donar cita en aquest 26è Campionat de Catalunya de Llagut Català, pel seu excel·lent comportament i actitud esportiva “fair play” demostrada en tot moment. A tots els pares, mares i tutors per la seva col·laboració, ajuda prestada i suport incondicional. I per últim, un reconeixement per a tots els entrenadors i entrenadores de l'Escola de Rem per la seva excel·lent dedicació i tasca formativa en tots els sentits.