📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Tercera posició per a l'equip veterà femení del Club Rem Cambrils a Empuriabrava
06-02-2022
Aquest passat Diumenge 6 de febrer els canals d’Empuriabrava varen ser l’escenari de la segona regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. La prova va estar organitzada conjuntament pel club Xon’s Rem Empuriabrava i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Aquesta edició va comptar amb una alta participació; 13 clubs en la modalitat de Llaüt Mediterrani - amb un total de 33 equips - i 6 clubs amb Llagut Català, amb 8 equips participants. El format de la regata va constar d’una única prova cronometrada amb una distància total de 2.200 m transcorrent pel bell mig del canal principal.

Resultats de la prova.

Cal destacar la 3a posició de l’equip Veterà Femení d’un total de 10 equips participants, amb una crono de 11:04,65 min. Va ser el resultat més destacat de les quatre tripulacions participants.

L’equip Veterà Masculí va aconseguir en aquesta ocasió una discreta 6a posició, d’un total de 8 equips participants, amb un temps de 10:54,67 min. Així mateix, la categoria Absolut Femení va aconseguir igualment una 6a plaça, d’un total de 8 equips participants, amb un registre final de 11:42,49 min., mentre que l’equip Absolut Masculí va aconseguir la 7a posició, penúltim lloc dins d’aquesta categoria, amb un temps de 10:36,67 min.