NOTÍCIES

11è Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani
09-05-2021
El CLUB REM CAMBRILS aconsegueix 3 podis. 

3 categories, 3 podis, 3 medalles de bronze.

Aquest fora en resum les xifres dels bons resultats aconseguits pel CLUB REM CAMBRILS en competició oficial, debutant per primer cop en l'11è Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani que va tenir lloc ahir diumenge a l’estany de Banyoles.

Estany de Banyoles.

El Camp de Regates de l’estany de Banyoles és un dels espais d'entrenament més complets des del punt de vista esportiu i està considerat mundialment com un dels millors camps de regates. Aquest és un dels motius pel qual s'han celebrat i se celebren esdeveniments de rellevància internacional, com ara els Jocs Olímpics de Barcelona 92, el Campionat del Món de Rem del 2004 i la Copa del Món de Rem l’any 2009. L'àrea total del llac és de 2.150 x 98 m i la seva profunditat mitjana és de 15 m.

Participants i modalitats de regata. 

En aquesta ocasió varen assistir 11 Clubs de rem, amb una participació d’un total de 28 equips. Tal i com ja va succeir en la passada prova celebrada en elCanal Olímpic de Catalunya, la regata va constar igualment d'eliminatòries per passar posteriorment a la fase de finals. Igualment, el recorregut de cadascuna d'elles va ser de 700 metres amb 1 ciavoga per les categories de veterans i de 1.400 metres i 3 ciavogues per la resta de categories. El CLUB REM CAMBRILS va participar-hi en les categories de, Veterà Masculí, Veterà Femení i Absolut Femení. 

Resultats obtinguts – Eliminatòries. 

En la prova eliminatòria (grup 2), la categoria de Veterà Masculí va entrar en 2aposició aconseguint novament el 3r millor temps d’un total de 7 equips participants, amb un registre final de 03:09,32 min, classificant-se directamentper disputar la Final A.

L’equip Veterà Femení, en la prova eliminatòria (grup 1) va aconseguir entrar en 2a posició, aconseguint igualment el 3r millor registre d'un total de 8 equips participants, amb un còmput final de 03:20,97 min., classificant-se també per disputar la Final A. 

En la categoria d’Absolut Femení, en inscriure's només 4 equips no va haver-hi proves eliminatòries per aquesta categoria, passant directament a la fase de Finals.

Finals. 

La tripulació Veterà Masculí en la Final A, tot i entrar en 2n lloc, l'aplicació del handicap els hi va atorgar finalment la 3r posició amb un temps final de 03:03,50 min. La Final A de l’equip Veterà Femení varen aconseguir una 3a posició amb un temps final de 03:17,22 min. La Final disputada per l’equip Absolut Femení va aconseguir entrar també en 3r lloc, amb un temps de 07:38,02 min.

Resultats 11è Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani.

Categoria Veterà Masculí, 700 m:

1.- Club Rem Badalona:​​​Medalla d’Or (02:53,96)
2.- V.E. Vogadors de Cambrils:​​Plata (03:02,56)
3.- CLUB REM CAMBRILS:​​Bronze (03:03,50)

Categoria Veterà Fèmina, 700 m: 

1.- Club Rem Xon’s Empuriabrava:​Medalla d’Or (03:10,85)
2.- Reial Club Nàutic de Tarragona:​Plata (03:16,28)
3.- CLUB REM CAMBRILS:​​Bronze (03:17,22) 

Resultats Final Absolut Femení, 1.400 m:

1.- Club Rem Badalona:​​​Medalla d’Or (07:05,63)
2.- Club Rem Mataró:​​​Plata (07:09,52)
2.- CLUB REM CAMBRILS:​​Bronze (07:38,02)

Proper Objectiu, Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani. 

Donada la manca d'experiència en competicions amb aquesta modalitat de llaüt,l’equip tècnic del CLUB REM CAMBRILS considera que els resultats obtinguts en l’11è Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani han estat satisfactoris tot i que es continuarà treballant de valent per tal de veure quins aspectes són millorables per encarar degudament el proper compromís, la participació en el Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani que tindrà lloc durant els propers dies 22 i 23 de maig, a la localitat de Denia (Alacant).
...
El CLUB REM CAMBRILS torna a la competició
25-04-2021

Després de més d'un any sense poder competir a causa de la situació sanitària i de les restriccions de mobilitat com a conseqüència de la COVID-19, ahir diumenge el CLUB REM CAMBRILS va tornar a la competició en la I Regata de Llaüt Mediterrani 2021, desenvolupada en aquesta ocasió en el Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels), participant en les categories de Veterà Masculí, Veterà Femení i Absolut Femení.

Tot i que aquesta regata no és classificatòria per a cap campionat, va servir per posar a prova cadascuna de les tripulacions participants, rendiment de les diferents configuracions de vogadors, gestió dels nous timoners i com a preparació amb l'objectiu posat en la participació tant en el Campionat de Catalunya com en el Campionat d'Espanya de Llaüt Mediterrani.

A més, es dóna la circumstància que el CLUB REM CAMBRILS competia per primer cop amb el nou Llaüt Mediterrani.

Canal Olímpic de Catalunya

Construït amb motiu dels JJ.OO de Barcelona 92, el canal disposa d'una làmina d'aigua de 1.250 m de longitud per 130 m d'ample i amb una profunditat de 4 m. Aquest tipus d'emplaçament és ideal per la celebració de regates amb Llaüt Mediterrani per tractar-se d'aigües calmades.
Cal fer esment que tant per part de La Federació Catalana de Rem, com dels equips tècnics responsables del Canal Olímpic de Catalunya - tenint en compte la situació sanitària actual - varen exigir i controlar totes i cadascuna de les mesures higièniques i de seguretat amb la finalitat de garantir el desenvolupament de l'esdeveniment amb les màximes garanties sanitàries per a cadascun dels esportistes participants.

Participants i modalitats de regata

Amb una inscripció d’11 Clubs d’arreu de Catalunya i amb la participació d’un total de 28 equips, la regata va constar de dues proves. Un primer grup de regates eliminatòries per passar posteriorment, a un segon grup de regates finals segons l’ordre de classificació per temps obtinguts.

El recorregut de cadascuna d'elles va ser de 700 metres amb 1 ciavoga per les categories de veterans i de 1.400 metres i 3 ciavogues per la resta de categories.

Resultats obtinguts en les diferents proves – Eliminatòries.

En la prova eliminatòria, la categoria de Veterà Masculí tot i entrar en 2a posició, l'aplicació del handicap els hi va atorgar finalment el 3r millor temps d’un total de 8 equips participants, amb un registre final de 03:11,04 min, el que va permetre classificar-se per disputar la Final A.

En el cas de Veterà Femení, en la prova eliminatòria varen aconseguir entrar en 1a posició. L’aplicació del handicap no va afectar el seu resultat final, quedant igualment amb el millor temps d'un total de 7 equips participants, amb un còmput final de 03:19,38 min., classificant-se també per disputar la Final A.

En la categoria d’Absolut Femení, en inscriure's tan sols 2 equips participants no va haver-hi proves eliminatòries per aquesta categoria, passant directament a la fase de Finals.

 

...
COVID-19. Retorn a la normalitat de la pràctica del rem
29-06-2020
Seguint les recomanacions establertes per la Federació Catalana de Rem; la Junta Directiva i l'Àrea Tècnica del Club han estat treballant intensament aquests darrers dies en l'elaboració d'un protocol d'actuació amb mesures preventives que garanteixi el retorn a l'activitat del rem amb les màximes garanties sanitàries. Una vegada consensuades i aprovades per part de totes les àrees implicades, s'ha establert com a data definitiva al tan esperat retorn a la pràctica del rem, a partir d’aquest proper 1 de juliol.
...
El CLUB REM CAMBRILS contínua creixent.
23-06-2020

Amb poc més de 2 anys des de la seva fundació, el CLUB REM CAMBRILS acabada d'adquirir un nou Llaüt. En aquesta ocasió es tracta d'un Llaüt Mediterrani conjuntament amb l'adquisició d'un nou remolc dissenyat i construït específicament per al transport d'aquest tipus d'embarcacions.

Originàriament el Llaüt Mediterrani es va crear amb l'objectiu d'unificar les diferents embarcacions de la costa mediterrània. De característiques similars als actuals Llagut Català de què disposa el Club, el Llaüt Mediterrani té una eslora una mica superior, entorn als 8,5m, una màniga de 2m i un pes aprox. de 135 kg. Quant a la configuració de la tripulació, manté la mateixa estructura de 8 vogadors més timoner. Es diferencia en el fet que els 8 vogadors van col·locats per parelles menys el marca (primer vogador de babord) i el proel (últim vogador d'estribord) que van sols en les seves respectives bancades. Referent a les opcions en l'àmbit de la regates, cada vegada més aquest tipus d'embarcació està prenent major protagonisme dins del calendari de competicions oficials, sent a més, l'única embarcació de la costa mediterrània que té campionat d'Espanya.

Aposta per la Tecnologia d'avantguarda.

El disseny i construcció d'aquest nou Llaüt, ha estat confiat al prestigiós fabricant alacantí Rubenetti Coastal Rowing, especialista des de fa anys en la construcció d'embarcacions de rem. El fet d'estar fabricat íntegrament 100% amb fibra de carboni i amb un disseny tubular innovador, li confereix una alta rigidesa estructural alhora que lleugeresa.

Presentació Oficial nou LLaüt.

Actualment el nou Llaüt es troba en procés de marcatge i identificació (logos) propis del Club.

D'igual forma i tal com es va procedir en el seu moment amb els actuals Llagut Català, el Club procedirà a través d'aportació i vot de cadascun dels socis i sòcies que el componen, a l'elecció del nom de l'embarcació, moment a partir de la qual i amb previ comunicat, s'anunciarà la data per a la seva presentació oficial davant tots els socis i sòcies de Club Rem Cambrils així com davant de tota la ciutat de Cambrils, amb la corresponent invitació dels representants de l'Ajuntament, entitats i associacions locals.

Cal remarcar, que la incorporació d'aquesta tercera embarcació vol donar resposta a les necessitats pròpies de creixement que ha anat experimentant el Club des de la seva fundació, tant en el vessant lúdica com en la de competició, permetent garantir una continuïtat de futur.

Desitgem que aquest nou Llaüt aporti les millors i més gratificants estones de rem a tots els socis i sòcies del Club Rem Cambrils.

...
Èxit de participació en la XXVI edició del Descens de Traineras del riu Oria.
22-02-2020

Aquest passat cap de setmana, un total de 35 socis vogadors del CLUB REM CAMBRILS es van desplaçar a la localitat Guipuscoana d’Orio (País Basc) per participar el dissabte dia 22 en el tradicional Oriaren Traineru Jaitsiera (descens de traineras pel riu Oria), participant a més i per primera vegada, amb un Llagut Català en representació del Club i de la ciutat de Cambrils.

Organitzat pel Club de Rem d’Orio, aquest es un dels esdeveniments esportius més destacats de l'any en la localitat oriotarra, amb la participació d’un total de 91 embarcacions i més de 1.500 vogadors, la qual cosa suposa la segona participació més alta de la seva història. Es varen donar cita diferents clubs de Galícia, Cantàbria, Catalunya i Comunitat Valenciana, a més de la majoria de clubs del País Basc.

En la categoria masculina varen participar un total de 33 traineras, mentre que en la categoria femenina varen participar-hi un total de 20 traineras. Cal destacar i lloar la participació d’una tripulació del C.N. Benidorm-Anemona integrada per dones que han superat algun tipus de càncer. Així mateix, també varen participar-hi 21 traineras de veterans, 10 de mixtes amb juvenils i 6 llaguts Català i 1 llaüt Mediterrani.

Des de l'habitual punt de sortida en Saikola per a fer front als 4.000 metres de recorregut, els llaguts varen obrir la prova, seguits de les traineras mixtes i veteranes. La categoria absolut masculí va ser l'única que va disputar els 6.000 metres de recorregut, amb inici a Mapil (Aginaga) i amb final al Pont d’Orio.

En la categoria veterà-mixt de traineras, la tripulació del CLUB REM CAMBRILS patronejada per Jon Josu Garaizar i composta per una tripulació de 8 vogadores i 5 vogadors, va aconseguir una 19a posició, amb un temps de 17:08,80 minuts.

D'altra banda, la tripulació del llagut català del CLUB REM CAMBRILS patronejada per l’Ángel Peña i composta per una tripulació veterà-mixt de 6 vogadores i 2 vogadors, va aconseguir la 6a posició dins de la modalitat de Llaguts, amb un registre de 22:20,78 minuts.

Vogadors de Calafell va ser el primer dels llaguts catalans amb un temps de 21:15,62 minuts. El C.N. de Badalona amb un llaüt mediterrani va aconseguir el millor crono dins de la modalitat de Llaguts, amb un temps de 20:56,31 minuts.

En la categoria absolut masculí de traineras (6.000 metres), la victòria va ser per Hondarribia amb un temps de 19:10,50 minuts, seguit de Santurzi a menys de 5 segons, mentre que Orio va aconseguir la tercera plaça a 7 segons d’Hondarribia.

En la categoria absolut femení de traineras (4.000 metres), el podi va ser per al club amfitrió Orio, amb un registre de 14:08,24 minuts, quedant en segona posició l'equip de Donostia Arraun a tan sols 17 centèsimes. La tercera posició ve ser per l'equip Donostiarra Kaiarriba a més de 5 segons d’Orio.

Com ja sol ser tradicional en aquest esdeveniment i un cop finalitzada la jornada, va tenir lloc - en una típica sidreria - un sopar de celebració conjuntament amb molts dels equips participants, amics i familiars assistents. Coincidint en aquest acte el Sr. Joxemari Olasagasti ‘Joxeju’ ex-directiu del Club de Rem d’Orio, ideòleg i promotor del Descens del Oria, va aprofitar per dirigir-se a un dels membres de la junta per tal de felicitar novament al CLUB REM CAMBRILS per la seva participació i pel fet d'haver doblat – en nombre de vogadors - la seva presència en l'edició d'aquest any.

Des del CLUB REM CAMBRILS volem agrair públicament al club Arkote Arraun Taldea i al Sr. Jon Josu Garaizar, per la seva col·laboració desinteressada amb la cessió d'una Trainera i així fer possible aquesta fita.

L’Apunt

El CLUB REM CAMBRILS: aposta pels joves vogadors.

Dos dels exponents de la categoria juvenil i futures promeses del CLUB REM CAMBRILS varen ser per un dia els màxims protagonistes de l’esdeveniment esportiu a Orio. D'una banda el jove vogador Adrià Montes el qual va tenir el privilegi de competir cedit en l'equip d’Arkote - club de referencia en el País Basc – aconseguint una merescuda 5a posició en la categoria de traineras mixta-juvenil. En finalitzar la prova, l’entrenador d’Arkote va felicitar personalment al nostre jove vogador per la seva excel·lent regata. D'altra banda la jove vogadora Maria Ortiz de Pinedo - a part de realitzar una magnifica regata en llagut - va ser la representant i imatge visible del Club atenent als mitjans de comunicació de ràdio i televisió que cobrien l’esdeveniment esportiu.

...
1a Travessa “Sant Silvestre”
31-12-2019

El passat dimarts 31 de Desembre i com a cloenda d’un excel·lent any 2019; va tenir lloc la primera travessa “Sant Silvestre”, regata de caire totalment lúdic i festiu, amb sortida des del Port de Cambrils, destí el Port Esportiu de Salou i posterior tornada al Port de Cambrils i amb la participació d'una trentena de socis abillats tot ells - com no pot ser d'una altra forma en aquesta ocasió - amb diverses vestimentes i disfresses de caràcter nadalenc.

A les 10:00 h en punt, va tenir lloc la sortida de les dues embarcacions del Port de Cambrils amb destí al Port Esportiu de Salou, realitzant un trajecte amb un recorregut aproximat d’unes 4,5 milles nàutiques (uns 8,4 Km).

La travessia va transcórrer resseguint el litoral, enmig d'una mar serena i a un ritme de voga pausat, el que va permetre a les tripulacions participants gaudir d'un esplèndid dia i d'un magnífic paisatge.

Voltants les 11:00 h es va produir l'arribada al Port Esportiu de Salou. Un cop allí i després d'amarrar la barques, es va aprofitar per descansar i gaudir d’un merescut esmorzar amb la totalitat de socis i amics participants. Finalitzat l’esmorzar i havent realitzat el convenient relleu d’alguns dels membres de les tripulacions, voltants les 12:15 h. es va iniciar la tornada al Port de Cambrils vogant novament 4,5 milles nàutiques, amb una durada de la voga d’aproximadament hora i quart.

A l’arribada al Port de Cambrils, es va celebrar tot just al costat de la zona d'amarrament de les barques, un vermut popular on es va convidar a la totalitat de vogadors participants, familiars, amics i veïns de Cambrils posant fi així, a una magnífica jornada i a un magnífic any com a Club i aprofitant també per a desitjar a tothom un feliç any que estava a punt d'iniciar-se. Des del CLUB REM CAMBRILS volem agrair al Club Nàutic Salou la seva atenció per permetre l’accés i poder fer ús de les seves instal·lacions.

...
Les Veteranes Femenines es proclamen campiones de la 1a edició de la Lliga Catalana de Llaguts Llarg
15-12-2019

Novament, la categoria Veterà Femení del CLUB REM CAMBRILS va guanyar la tercera regata de la Lliga Catalana de llarga distància amb un registre de 27:27,67 min. aconseguint així, proclamar-se campiones de la 1a Lliga Catalana de Llaguts Llarga Distància 2019.    

En aquesta ocasió, la prova va tenir lloc aquest passat Diumenge en aigües de la Costa Brava, a la platja de Santa Cristina pertanyent al terme municipal de Lloret de Mar. Van participar-hi un total de 13 clubs amb 30 equips inscrits. En aquesta ocasió i a diferència de les dues anteriors regates, el CLUB REM CAMBRILS només va poder participar en tres de les quatre categories que disponibles.

Similar a l’anterior regata, aquesta última prova es va desenvolupar a través d'un camp de regates triangular, senyalitzat amb tres boies amb una distància entre elles de 900, 650 i 700 metres, completant dues voltes a tot el traçat, el que va implicar la realització de sis ciavogues amb un recorregut total de 4.500 metres.

Una clara progressió.

Amb independència dels excel·lents resultats obtinguts per la categoria Veterà Femení, al llarg d’aquesta lliga d’hivern cal destacar una clara millora de resultats (còmputs de temps) obtinguts tant en la categoria Veterà Masculí, com sobretot la gran millora de registre obtingut en la categoria Sènior Femení.

En el cas de la categoria Veterà Masculí, tot i classificant-se en 8a posició, comparativament amb els temps obtinguts en l'anterior regata, varen retallar el crono en més de 6 segons al seu immediat competidor el Club Rem Santa Cristina A, a més si tenim en compte que en aquesta regata - a diferència de l'anterior - la distància recorreguda va ser més gran (d’uns 500 m. aprox.).

Més destacable va ser la gran progressió de l'equip Sènior Femení ja que van reduir el registre de temps en més de 26 segons al seu immediat competidor Vent d'Estrop de Cambrils, arribant per darrere a tan sols a 78 centèsimes de segon de diferencia, demostrant la ràpida integració d'un equip jove i de recent creació.

Classificació General 1a edició de la Lliga Catalana de Llaguts Llarga Distància.

A la classificació general de la lliga de llarga distància, el CLUB REM CAMBRILS en la categoria de Veterà Masculí ha finalitzat en la 7a posició amb un total de 40 punts. La categoria Sènior Masculí ha obtingut una 5a posició, amb un total de 34 punts. Per altra banda, la categoria Sènior Femení ha obtingut una 4a posició, amb un total de 48 punts.

Resultats Classificació General – Veterà Femení:

1.- CLUB REM CAMBRILS                       59 punts
2.- Club Rem Xon’s Empuriabrava                58 punts
3.- Club Rem Arenys                                  52 punts

Resultats Classificació General – Veterà Masculí:

1.- A.V. Baix a Mar Torredembarra            59 punts
2.- Club Rem Badalona                            58 punts
3.- Club Nàutic Premià                             54 punts

Resultats Classificació General – Sènior Femení:

1.- Club Rem Mataró                               59 punts
2.- Club Nàutic Premià                            56 punts
3.- Club Rem Santa Cristina                     53 punts

Resultats Classificació General – Sènior Masculí:

1.- Club Rem Badalona A                        59 punts
2.- Club Rem Santa Cristina                    58 punts
3.- V.E. Vogadors de Cambrils                 52 punts

Any molt satisfactori.

Amb aquesta última regata i en l'àmbit de la competició es tanca un any amb uns resultats molt satisfactoris sobretot si tenim en compte que el CLUB REM CAMBRILS encara no complerts dos anys des de la seva fundació, ha participat en la Lliga Catalana de Llagut, el Campionat de Catalunya de Banc Fix i en la recent Lliga Catalana de Llaguts Llarga distància i a més, la incorporació de les dues categories femenines, veteranes i sèniors.

Com a cloenda, cal afegir també que en la vessant lúdica, el CLUB REM CAMBRILS ha participat al llard d’aquest any en un total de 24 esdeveniments socials i culturals, fet pel qual fa que la valoració global de l’any sigui molt bona, motiu pel qual ens anima a continuar treballant i esforçant-nos per poder continuar sent un clar referent en tots els àmbits; social, esportiu i de gestió per a tots els nostres socis i per la ciutat que representem, CAMBRILS.

Us desitgem unes molt Bones Festes de Nadal !!.

...
2a Regata de Llarga distància
01-12-2019

L’equip Veterà Femení del CLUB REM CAMBRILS va guanyar la segona Regata de la Lliga Catalana de llarga distància, una merescuda 1a posició d’un total de 8 equips participants i amb un registre de 24:51,66 min.

Organitzada conjuntament per la Federació Catalana de Rem i el Club Rem Arenys, la prova va tenir lloc aquest passat Diumenge a La platja de la Picòrdia, localitat d’Arenys de Mar, amb la participació d’un total de 13 clubs i 32 equips. De la totalitat de clubs participants cal destacar que el CLUB REM CAMBRILS va ser junt amb el Club de Rem Santa Cristina, els dos únics clubs que varen competir amb les quatre categories.

A diferencia de la primera regata celebrada a Badalona, aquesta prova es va desenvolupar a través d'un camp de regates en la modalitat triangular, amb dues ciavogues, a una distància de 1.000 metres cadascuna i finalitzant amb un trajecte de 2.000 metres completant així una recorregut total de 4.000 metres aproximadament.

Climatologia adversa.

Tot i que no va impedir el desenvolupament de la regata, cal remarcar que va transcórrer sota un cel ennuvolat, un lleuger plugim a l'inici i un ambient força fresc. Destacar també el creixent onatge en alguns instants durant el desenvolupament de la prova el que va provocar la dificultat pròpia a l'hora d'aproximar les embarcacions a la platja així com l'inherent risc per part de les tripulacions a l'hora d'embarcar i desembarcar. Tot i això, no es va patir cap contratemps fora de l'habitual caiguda a l'aigua de més d'un vogador. 

Confusió en l'inici de la prova.

Durant el transcurs de la regata en la categoria de Veterà Femení - primera de les prova - es van produir una sèrie d'errors en la ubicació de les embarcacions que servien de referent com a delimitadores de les boies, el que va provocar la confusió a l'hora de realitzar el correcte trajecte veient-se afectada principalment la tripulació del Club Rem Xon’s d’Empuriabrava, la qual al finalitzar la regata, va presentar una impugnació davant els jutges de la FCR, permetent-los finalment repetir la prova de nou fet pel qual, els va permetre passar d'un sisè lloc inicialment aconseguit, a una segona posició en repetir la regata. 

Resultats obtinguts resta de categories.

En quant a la resta de categories, els resultats obtinguts varen ser més discrets dels esperats, principalment en les categories de Veterà Masculí, amb una 8a posició d’un total de 10 equips inscrits i la categoria Sèniors Masculí, amb una 5a posició d’un total de 5 equips inscrits en aquesta ocasió. Cal esmentar a part la tripulació de Sènior Femení, que tot i aconseguir una discreta 5a posició d'un total de 6 equips participants, el resultat en global és satisfactori si tenim en compte la seva inexperiència i recent participació en regates de competició.

La propera regata i última d’aquesta lliga de llarga distància d’hivern, serà el proper Diumenge 15 de desembre a la platja de Santa Cristina en la localitat de Lloret de Mar.

 

...
1a Regata de Llarga distància.
17-11-2019

Aquest passat Diumenge al Port de Badalona es va disputar la 1a Regata de la Lliga Catalana de llarga distància (4.000 metres). Organitzada per la Federació Catalana de Rem, amb la col·laboració del Club de Rem de Badalona i de Marina de Badalona, aquesta nova modalitat de competició d’hivern consta només de tres regates. Tot i que inicialment es va dissenyar amb un recorregut teòric de 4.000 metres (quatre llargs de 1.000 m, amb tres ciavogues), finalment i a causa de la ubicació final de les boies imposades per temes logístics i de seguretat per Capitania Marítima, el trajecte final va ser sorprenentment més llarg, sent en la pràctica al voltant dels 5.300 m. Com a novetat i a diferència de les regates de la Lliga Catalana del passat estiu, en aquesta nova modalitat i donada la llarga distància a recórrer, només es permet la inscripció de tripulacions sèniors i veterans. També una altra de les diferències és que en la distancia és igual per a totes les categories així com, la inexistència de l'aplicació de hàndicap en el cas de veterans.

Per a aquesta primera regata es van inscriure un total de 12 Clubs, amb la participació de 5 equips en la categoria de Sèniors Femení, 6 equips en la categoria de Sènior Masculí, 8 equips en la categoria Veterà Femení i 11 equips en la categoria Veterà Masculí.

El CLUB REM CAMBRILS debuta amb quatre categories – SF, SM, VF i VM

Cal destacar i com a novetat en l'inici d'aquesta nova temporada de competició, que el CLUB REM CAMBRILS ha incorporat dues noves categories; Sèniors Femení i Veterà Femení, aconseguint així participar en totes les categories superiors que permet aquesta modalitat de regates.

Satisfacció pels resultats obtinguts.

Destacar l'excel·lent treball realitzat per les dues categories debutants. D'una banda amb la categoria Veterà Femení en obtenir una clara 2a posició amb un temps de 30:22,29 min. i d'altra banda, l'excel·lent treball i esforç demostrat per l'equip de les Sèniors Femení que tot i sent gairebé per la totalitat de les seves components la seva primera regata en competició, varen obtenir una 5a posició amb una crono de 34:08,55 min., un temps molt respectable si tenim en compte la manca d'experiència prèvia en l'àmbit de la competició.

Pel que fa als resultats de la resta de categories, Veterà Masculí va obtenir una 7a posició amb un temps de 30:01,28 min. En el torn del Sènior Masculí varen obtenir la 3a posició amb un temps de 28:49,74 min.

La propera regata (segona) tindrà lloc el Diumenge 1 de desembre a Arenys de Mar. La tercera i última serà el Diumenge 15 de desembre i tindrà lloc a la platja de Santa Cristina en la localitat de Lloret de Mar.

 

...
Mostrant de la 37 a la 45.
81 notícies publicades.