NOTÍCIES

Calçotada 2022!
20-03-2022
El Club Rem Cambrils va organitzar una Calçotada el passat diumenge, 20 de març. Ens ho vam passar molt bé i estava tot boníssim!
...
SOM FORTES: El camí cap a la igualtat de la dona a l'esport
17-03-2022
Ahir es va celebrar la xerrada SOM FORTES: El camí cap a la igualtat de la dona a l'esport, un col•loqui dirigit per l'Elisabet Nolla, vogadora del club, i que va comptar amb la participacio de Carme Adell, piragüista, i Andrea Mazzanti, presidenta del Reial Club Nàutic de Tarragona. 
Ambdues ponents van explicar la seva trajectòria professional, il·lustrant-la amb imatges, així com diferents anècdotes de la seva vida vinculada a l’esport.
Gràcies Eli, Andrea i Carme i enhorabona per ser unes lluitadores incansables!
...
Caminada per La Roca!
06-03-2022
El passat diumenge alguns socis i sòcies del Club vam canviar el mar per la muntanya.
Vàrem fer una ruta de senderisme pel terme de Montroig del Camp:
Rentadors-Mina de les Nines -Sender dels Carlins- Areny- Santuari de la Mare de Déu de la Roca- Hort de l'Ermita- Montroig.

Va ser un dia genial! Fins la propera sortida!
El Club Rem Cambrils és més que un Club! 
Gràcies Anna per ser la millor guia!
...
EL CLUB REM CAMBRILS inicia el projecte "VOGUEM AMB TU"
05-03-2022
Aquest cap de setmana han culminat amb èxit les dues primeres sortides del projecte Voguem amb tu, de la secció de Projectes Socials del Club Rem Cambrils.
Aquest projecte va iniciar la seva activitat a finals de l'any passat, amb l'objectiu principal d'acostar l'esport del rem i els seus beneficis a dones que lluiten contra el càncer de mama.
El nostre més sincer agraïment a totes les persones del Club que hi han participat i a tothom qui ha col·laborat amb aquest projecte: Club de Tir amb Arc de Constantí, Associació Dr. Amadeu Pelegrí de Salou, equip "Flanmencos" de Dragon Boat de Múrcia, Associació Remavida del Club de regates d'Alacant, departament d'oncologia i departament de medecina de l'esport de l'hospital Sant Joan de Reus. També volem fer un agraïment especial a la Lliga Catalana contra el càncer.
...
3a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani a Sant Jaume d’Enveja
27-02-2022
El passat diumenge 27 de febrer, Sant Jaume d’Enveja va acollir la tercera regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani, on hi vam participar 13 Clubs.

En aquesta ocasió, el Club Rem Cambrils va participa-hi amb un total de 5 equips, sent la novetat la inclusió d'un equip de Cadets Masculí.

Els resultats van ser els següents:

Veterà Masculí
3a posició FINAL A

Veterà Femení
2a posició FINAL B

Absolut Femení
1a posició FINAL B

Absolut Masculí
2a posició FINAL B

Enhorabona a tots i totes!
...
El club Rem Cambrils participa en la 28a Baixada del riu Oria.
18-02-2022
Aquest passat cap de setmana el club Rem Cambrils ha participat en la 28a Baixada del riu Oria.

Amb 78 embarcacions, el club ha participat amb una trainera que ha quedat en primera posició de la categoria Veterà mixte i tretzens en la general de Veterans. I també els nostres llaguts Posidònia i Lima que han fet una 5a i 7a posició, respectivament.

Moltes gràcies a tots els socis que han participat d'aquesta regata que serveix per prendre la temperatura als clubs de cara a la nova temporada.
...
Tercera posició per a l'equip veterà femení del Club Rem Cambrils a Empuriabrava
06-02-2022
Aquest passat Diumenge 6 de febrer els canals d’Empuriabrava varen ser l’escenari de la segona regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. La prova va estar organitzada conjuntament pel club Xon’s Rem Empuriabrava i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Aquesta edició va comptar amb una alta participació; 13 clubs en la modalitat de Llaüt Mediterrani - amb un total de 33 equips - i 6 clubs amb Llagut Català, amb 8 equips participants. El format de la regata va constar d’una única prova cronometrada amb una distància total de 2.200 m transcorrent pel bell mig del canal principal.

Resultats de la prova.

Cal destacar la 3a posició de l’equip Veterà Femení d’un total de 10 equips participants, amb una crono de 11:04,65 min. Va ser el resultat més destacat de les quatre tripulacions participants.

L’equip Veterà Masculí va aconseguir en aquesta ocasió una discreta 6a posició, d’un total de 8 equips participants, amb un temps de 10:54,67 min. Així mateix, la categoria Absolut Femení va aconseguir igualment una 6a plaça, d’un total de 8 equips participants, amb un registre final de 11:42,49 min., mentre que l’equip Absolut Masculí va aconseguir la 7a posició, penúltim lloc dins d’aquesta categoria, amb un temps de 10:36,67 min.

...
REM CAMBRILS participa en la 1a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani: Descens del Meandr
23-01-2022
Aquest passat Diumenge 23 de gener es va disputar a Flix la 1a Regata de la Lliga de Catalana de Llaüt Mediterrani d’aquest any.

Els resultats van ser els següents:

Veterà Masculí
2a posició

Veterà Femení
2a posició

Absolut Femení
4a posició

Absolut Masculí
4a posició
...
Sant Silvestre 2021!
31-12-2021
El passat 31 de desembre es va disputar, com cada any, la tradicional Sant Silvestre. Els socis i sòcies del club que van participar van fer una travessa des de Cambrils fins al Club Nàutic de Salou, on van esmorzar i, posteriorment, van tornar a Cambrils. 
Esperem que hagueu disfrutat!
...
Mostrant de la 10 a la 18.
75 notícies publicades.