NOTÍCIES

EL CLUB REM CAMBRILS inicia el projecte "VOGUEM AMB TU"
05-03-2022
Aquest cap de setmana han culminat amb èxit les dues primeres sortides del projecte Voguem amb tu, de la secció de Projectes Socials del Club Rem Cambrils.
Aquest projecte va iniciar la seva activitat a finals de l'any passat, amb l'objectiu principal d'acostar l'esport del rem i els seus beneficis a dones que lluiten contra el càncer de mama.
El nostre més sincer agraïment a totes les persones del Club que hi han participat i a tothom qui ha col·laborat amb aquest projecte: Club de Tir amb Arc de Constantí, Associació Dr. Amadeu Pelegrí de Salou, equip "Flanmencos" de Dragon Boat de Múrcia, Associació Remavida del Club de regates d'Alacant, departament d'oncologia i departament de medecina de l'esport de l'hospital Sant Joan de Reus. També volem fer un agraïment especial a la Lliga Catalana contra el càncer.
...
3a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani a Sant Jaume d’Enveja
27-02-2022
El passat diumenge 27 de febrer, Sant Jaume d’Enveja va acollir la tercera regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani, on hi vam participar 13 Clubs.

En aquesta ocasió, el Club Rem Cambrils va participa-hi amb un total de 5 equips, sent la novetat la inclusió d'un equip de Cadets Masculí.

Els resultats van ser els següents:

Veterà Masculí
3a posició FINAL A

Veterà Femení
2a posició FINAL B

Absolut Femení
1a posició FINAL B

Absolut Masculí
2a posició FINAL B

Enhorabona a tots i totes!
...
El club Rem Cambrils participa en la 28a Baixada del riu Oria.
18-02-2022
Aquest passat cap de setmana el club Rem Cambrils ha participat en la 28a Baixada del riu Oria.

Amb 78 embarcacions, el club ha participat amb una trainera que ha quedat en primera posició de la categoria Veterà mixte i tretzens en la general de Veterans. I també els nostres llaguts Posidònia i Lima que han fet una 5a i 7a posició, respectivament.

Moltes gràcies a tots els socis que han participat d'aquesta regata que serveix per prendre la temperatura als clubs de cara a la nova temporada.
...
Tercera posició per a l'equip veterà femení del Club Rem Cambrils a Empuriabrava
06-02-2022
Aquest passat Diumenge 6 de febrer els canals d’Empuriabrava varen ser l’escenari de la segona regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. La prova va estar organitzada conjuntament pel club Xon’s Rem Empuriabrava i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Aquesta edició va comptar amb una alta participació; 13 clubs en la modalitat de Llaüt Mediterrani - amb un total de 33 equips - i 6 clubs amb Llagut Català, amb 8 equips participants. El format de la regata va constar d’una única prova cronometrada amb una distància total de 2.200 m transcorrent pel bell mig del canal principal.

Resultats de la prova.

Cal destacar la 3a posició de l’equip Veterà Femení d’un total de 10 equips participants, amb una crono de 11:04,65 min. Va ser el resultat més destacat de les quatre tripulacions participants.

L’equip Veterà Masculí va aconseguir en aquesta ocasió una discreta 6a posició, d’un total de 8 equips participants, amb un temps de 10:54,67 min. Així mateix, la categoria Absolut Femení va aconseguir igualment una 6a plaça, d’un total de 8 equips participants, amb un registre final de 11:42,49 min., mentre que l’equip Absolut Masculí va aconseguir la 7a posició, penúltim lloc dins d’aquesta categoria, amb un temps de 10:36,67 min.

...
REM CAMBRILS participa en la 1a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani: Descens del Meandr
23-01-2022
Aquest passat Diumenge 23 de gener es va disputar a Flix la 1a Regata de la Lliga de Catalana de Llaüt Mediterrani d’aquest any.

Els resultats van ser els següents:

Veterà Masculí
2a posició

Veterà Femení
2a posició

Absolut Femení
4a posició

Absolut Masculí
4a posició
...
Sant Silvestre 2021!
31-12-2021
El passat 31 de desembre es va disputar, com cada any, la tradicional Sant Silvestre. Els socis i sòcies del club que van participar van fer una travessa des de Cambrils fins al Club Nàutic de Salou, on van esmorzar i, posteriorment, van tornar a Cambrils. 
Esperem que hagueu disfrutat!
...
El Club Rem Cambrils aconsegueix quatre medalles de bronze al Campionat de Catalunya de llagut catal
12-12-2021

Després de la polèmica suspensió de l'anterior edició del passat mes juliol degut a problemes tant climatològics com per l'estat del camp de regates, aquest passat diumenge 12 de desembre, Tarragona va acollir de nou el 26è Campionat de Catalunya de Llagut Català. En aquesta ocasió, el transcurs de les regates va tenir lloc a la zona de Marina Port Tàrraco amb un total de 17 clubs inscrits, 39 equips i amb una participació al voltant de 350 vogadors. Organitzat conjuntament per la Federació Catalana de Rem i el Reial Club Nàutic de Tarragona, el format d’aquesta segona convocatòria va ser més reduït, limitant-se a un dia de regates (eliminatòries i finals) a diferència del format habitual que és de dos dies.

Com a novetat el Club Rem Cambrils va participar amb un total de set tripulacions, incloent dues noves categories procedents de l’Escola de Rem, dues tripulacions en la categoria Infantil i una tripulació en la categoria juvenil masculí.

Els resultats finals del Club Rem Cambrils
En les noves categories participants, les dues tripulacions d’infantils (A) i (B) van aconseguir el 3r i 4rt lloc respectivament, aconseguint la tripulació Infantil (A) un registre de 03:05,70 min. i la tripulació Infantil (B) un registre de 03:09,28 min. tenim en compte que en aquesta categoria la distància és de 500 metres. En el cas de la categoria Juvenil Masculí (1.000 m) van aconseguir la 3a plaça, amb una crono de 06:17,52 min.

Referent a les categories superiors, l’equip Veterà Femení en la ronda d’eliminatòries del matí només va poder classificar-se per disputar la Final B aconseguint una 3a posició amb un temps final de 06:03,96 min. D’altra banda, l’equip Veterà Masculí sí es va poder classificar per disputar la Final A, aconseguint en aquest cas entrar en 3r lloc, amb un temps de 05:36,00 min.

En les categories absolutes, l’equip Absolut Femení va aconseguir entrar en 3r lloc amb un registre de 09:19,26 min. En el cas d’Absolut Masculí només van poder obtenir el 4r lloc amb un temps de 08:42,20 min. Cal recordar que en aquesta categoria la distància total de la regata és de 1.500 m.

Un cop finalitzada la competició es va procedir a la corresponent entrega de medalles a càrrec del president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset; la presidenta del Reial Club Nàutic de Tarragona Andrea Mazzanti; el president de la Federació Catalana de Rem, Francisco Paz i el delegat de la secció de rem del Reial Club Nàutic de Tarragona, Josep Maria Martorell.

Des del Club Rem Cambrils volen agrair a tots els nens i nenes de l'Escola de Rem que es van donar cita en aquest 26è Campionat de Catalunya de Llagut Català, pel seu excel·lent comportament i actitud esportiva “fair play” demostrada en tot moment. A tots els pares, mares i tutors per la seva col·laboració, ajuda prestada i suport incondicional. I per últim, un reconeixement per a tots els entrenadors i entrenadores de l'Escola de Rem per la seva excel·lent dedicació i tasca formativa en tots els sentits.

...
El CLUB REM CAMBRILS aconsegueix tres podis a la 2a edició de la Lliga de llarga distància de Llagut
21-11-2021
En aquesta última prova de la Lliga de llarga distància disputada aquest passat diumenge 21 a la Platja de la Picòrdia, en el municipi d’Arenys de Mar, el CLUB REM CAMBRILS es va endur el 2n podi corresponent a l’equip Absolut Masculí, així com dos 3ers podis atorgats als equips Absolut Femení i Veterà Femení.

En aquesta ocasió van participar-hi un total de 12 clubs amb 29 equips inscrits. Similar a l’anterior regata, aquesta última prova es va desenvolupar a través d'un camp de regates triangular, senyalitzat amb tres boies i completant dues voltes a tot el traçat, amb un recorregut total de 4.000 metres.
...
2a Regata de llarga distància a La Baells
07-11-2021
El Pantà de la Baells, comarca del Berguedà, va ser l’escenari de la 2a regata de la Lliga de llarga distància de Llagut Català i que va tenir lloc aquest passat diumenge 7 de novembre.

A diferencia de l'anterior prova, en aquesta ocasió el format de la regata va constar de quatre llargs de 1.000 m al voltant de 3 boies i amb una disposició triangular. Cal destacar una climatologia adversa com a protagonista, amb temperatures que van rondar des dels 2ºC a primera hora del matí, fins als 14ºC com a temperatura a migdia si a tot això li sumem ràfegues de vent amb puntes de 15 nusos, el que va provocar certes incomoditats en alguns instants de la prova.

En aquesta segona regata s’hi van inscriure un total de 13 Clubs, amb la participació de 29 equips en les diferents categories.

D’igual forma que en la anterior, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb les 4 categories, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Absolut Masculí.
...
Mostrant de la 19 a la 27.
81 notícies publicades.