📰 NOTÍCIES

V Trobada de Muletes a l'Ampolla
28-10-2023
Un equip de lúdic del Club Rem Cambrils aconsegueix la quarta posició a la V Trobada de Muletes de l'Ampolla.

Aquest passat dissabte 28 d’octubre va tenir lloc la tradicional trobada de "Muletes" a la Platja de l'Arquitecte de l’Ampolla. Organitzada per l'Associació Esportiva Lo Fangar, juntament amb la col·laboració del Club Nàutic de l’Ampolla i l'Ajuntament de la localitat.

En aquesta 5a edició hi van acudir un total de set clubs de rem; Associació Esportiva Lo Fangar, Reial Club Nàutic de Tarragona, Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, Vogadors de Calafell, Llaguts de Vilanova, Llaguts de Calafell, i el Club Rem Cambrils, amb un total de 9 equips inscrits.

El camp de regates estava format per 4 llargs de 200 m (amb 3 ciavogues), amb un total de 800 metres de recorregut. La regata constava de dues proves. La primera, una prova classificatòria amb tres mànegues amb tres equips participats en cadascuna. Posteriorment, dels sis primers equips classificats, els tres amb el millor temps varen participar en la Final A, i els tres restants varen participar a la Final B.

Resultats obtinguts prova classificatòria

1. Llaguts Vilanova (04:46,35 min.)
2. Vogadors de Calafell (04:47,54 min.)
3. Reial Club Nàutic Tarragona (04:54,18 min.)
4. Club Rem Cambrils (04:58,47 min.)
5. Llaguts de Calafell (05:00,37 min.)
6. Reial Club Nàutic Tarragona (05:05,22 min.)
7. V.E. Vogadors de Cambrils (05:13,06 min.)
8. Associació Esportiva Lo Fangar (05:19,05 min.)
9. Reial Club Nàutic Tarragona (05:35,44 min.)

Classificació general:

Final A
1. Llaguts Vilanova (04:31,14 min.)
2. Vogadors de Calafell (04:48,39 min.)
3. Reial Club Nàutic Tarragona (04:49,19 min.)

Final B
1. Club Rem Cambrils (04:48,80 min.)
2. Llaguts de Calafell (05:02,04 min.)
3. Reial Club Nàutic Tarragona (05:10,79 min.)

Tot i vèncer en la final B, el Club Rem Cambrils va obtenir la quarta posició en la classificació general.

Cal destacar la molt bona convivència entre tots els equips participants, incloent la cessió de dos vogadors del Club Rem Cambrils a l’equip de Llaguts Calafell per tal de poder completar la tripulació.

L'acte va finalitzar amb el lliurament de premis. Posteriorment es va oferir un vermut i un aperitiu per a tots els participants, familiars i amics.
...
Sortida de rem pel Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama
19-10-2023
El passat 19 d'octubre va ser el Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama. La Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, patrocinador del club, celebra el seu 30è aniversari i per commemorar-ho, el passat dilluns 16 per la tarda es va fer una sortida de rem.

Un grup de sòcies relacionades amb el projecte “Voguem amb Tu” del club, per haver patit la malaltia o per haver-hi col•laborat, van lluir samarretes roses i van gaudir d’una sortida a la mar per reivindicar aquesta lluita.

Gràcies a les dones que ho heu fet possible!

Aquí teniu un video de l'esdeveniment:
https://www.instagram.com/reel/CykfTQuNeSS/?igshid=NjFhOGMzYTE3ZQ==
...
Transebre 2023
30-09-2023
Aquest passat dissabte 30 de setembre es va celebrar una nova edició de la Transebre, enguany amb una xifra rècord de participants: 12 clubs i més de 220 vogadors, vinguts des de la Catalunya Nord i fins terres tarragonines.

Amb un dia esplèndid, va començar la travessia des de l'embarcador de Miravet amb la característica boirina matutina arribant fins a Benifallet, on vam esmorçar i menjar dolços típics del poble.
Des de Benifallet, amb la calor d'un dia assolellat, vam passar per l'Assut de Xerta i arribar fins l'embarcador complicat de Tivenys.
Un cop havent dinat en germanor, es va reprendre la vogada amb destí Tortosa, a on tots els llaguts van desfilar davant de la catedral i del monument franquista.

Un any més, els organitzadors, Vogadors de Calafell, han aconseguit que fos un èxit. Moltes gràcies a tots per fer-ho possible.

Ens veiem a la propera edició!
...
4a Travessa dels Cagarrieres
16-09-2023
Aquest passat dissabte 16 de setembre va tenir lloc la 4a Travessa dels Cagarrieres organitzada pel Club Rem Cambrils. Regata de caire lúdic-festiva amb sortida des del Port de l'Hospitalet de l'Infant i destí al Port de Cambrils, amb un recorregut total aproximat de 9 milles (uns 16,5 km), repartits en dos trams.

En aquesta edició varen participar-hi un total de cinc clubs: el Reial Club Nàutic de Tarragona, el Reial Club Marítim de Barcelona, els Vogadors de Calafell, el Club Nàutic Vilanova i el Club Rem Cambrils. Es va navegar amb un total de sis llaguts Català, juntament amb un de Rem de Mar doble C2x i un Kayak, i amb la participació de 120 vogadors i vogadores inscrits. Al llarg del transcurs de la travessa, es va comptar amb l’acompanyament de la zodiac del Club Rem Cambrils com a embarcació de suport.

Com cada any, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs va ser el punt de sortida del primer tram de la travessia amb destinació a la Platja dels Pilars, amb un recorregut al voltant de les 4,3 milles nàutiques (uns 7,9 km) on –un cop finalitzat aquest primer tram– va tenir lloc el típic “desembarcament” a la platja, seguit d’un esmorzar de germanor. Posteriorment i un cop realitzat el relleu de tripulacions, es va reprendre la travessa direcció al Port de Cambrils amb un recorregut d'unes 4,7 milles nàutiques (uns 8,8 km) concloent amb l'entrada conjunta de totes les embarcacions participants al Port de Cambrils.

Com a novetat en aquesta 4a edició, durant el transcurs de la travessa totes les tripulacions de vogadors i vogadores participants es van veure “implicats” en una divertida gimcana on havien de completar una sèrie de proves de destresa o enginy, així com una petita competició (regata sprint) just en finalitzar la travessa, totes elles puntuables amb l'objectiu d'amenitzar la jornada i atorgar els corresponents premis.

Finalitzada la travessa, es va celebrar un dinar conjunt on es va aprofitar per atorgar a tots i cadascun dels vogadors i vogadores un seguit d’obsequis de record commemoratius de la seva participació en aquesta 4a Travessa dels Cagarrieres.

...
Rem Cambrils participa a la V Bandera del Dimoni
02-09-2023
Aquest passat dissabte 2 de setembre, el Club Rem Cambrils va participar a la 5a Bandera del Dimoni, una regata social que es va celebrar a Badalona i que va ser organitzada pel Club Bétulo i els Panteres Grogues.
Hi vam participar un total de 18 embarcacions de diversos clubs.

Va ser una regata dura, amb una mar molt brava, però que vam assolir amb un molt bon temps: 21:11,9 obtenint la 4a posició. Vam gaudir d'una diada de germanor, que va finalitzar amb una fideuada, música i ballaruca.

Contents d'haver tornat a participar, agraïm als organitzadors aquesta jornada i felicitem als vogadors i vogadores del nostre Club.

Hi tornarem!
...
El Club Rem Cambrils obté una medalla de plata i una de bronze en el Campionat de Catalunya de Llagu
30-07-2023

La localitat de Deltebre va acollir la XXVIII edició del Campionat de Catalunya de Llagut aquest passat cap de setmana. L’organització va anar a càrrec de l’Associació Esportiva Xino-Xano juntament amb la Federació Catalana de Rem. En aquesta edició van participar-hi 16 clubs, amb un total de 46 equips inscrits. El Club Rem Cambrils va participar-hi amb cinc categories: Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení, Cadet Masculí i Infantil.

Fase d’eliminatòries
A diferencia de la lliga de llagut, el format emprat en les proves eliminatòries va ser amb la modalitat de regates entre equips previ sorteig. Cal destacar els excel·lents resultats obtinguts pels equips Veterà Femení, Veterà Masculí i Absolut Femení en aconseguir classificar-se tots ells per disputar les respectives Finals A.

Pel que fa a la categoria de Cadets, donat que el número d’equips finalment inscrits va ser de quatre, van passar directament a disputar la tanda de finals.

Finals
Pel que fa a la Final A de l’equip Absolut Femení va obtenir la 3a posició de la regata, aconseguint la medalla de bronze d’aquest campionat.

Tanmateix, l’equip Infantil format pels nois i noies de l’escola de Rem i amb la col·laboració de dos vogadors cedits per l’A.E. Xino-Xano i un vogador cedit pel Club Rem Badalona, van finalitzar en 2a posició de la Final (500 m), aconseguint una merescuda medalla de plata.
Pel que fa a la resta d’equips, tant Veterà Femení com Veterà Masculí van finalitzar cadascuna de les seves respectives Finals A en 4a posició, quedant sense opcions al medaller.

Des del Club Rem Cambrils volem donar la nostra més sincera enhorabona a tots els Clubs pels èxits obtinguts.

Fi de la temporada 2022-23
Des de l’Àrea Tècnica del Club Rem Cambrils valorem molt positivament aquest final de temporada en la modalitat de rem de banc fix, disputant les Final A de les tripulacions Veterà Femení, Absolut Femení i Veterà Masculí obtingudes en el Campionat de Catalunya. Volem felicitar l’esforç i el treball fet tant pels vogadors i vogadores com per tot l’equip tècnic i col·laboradors per permetre poder tirar endavant el projecte d’enguany, no exempt de contratemps.

També posem en valor el treball fet a l’Escola de Rem, pedra angular que permet garantir el futur d’aquest esport. Igualment celebrem i agraïm que altres clubs li donin la importància que es mereix prioritzant -per sobre de tot- el poder participar en les competicions cedint a la canalla entre clubs amb l’únic objectiu que puguin remar i ser premiats d’alguna manera.

Per últim i no menys important, volem destacar que aquesta temporada s’ha debutat amb la modalitat de Rem de Mar en el Campionat de Catalunya amb uns bons resultats, gràcies a l’esforç i constància dels entrenaments d’aquesta àrea, atorgant molta visibilitat i valor afegit al Club Rem Cambrils, en una modalitat d’esport que es preveu que sigui olímpic l’any 2028.

Esperem que l’any vinent seguim sumant amb vogadors i vogadores i buscant aquesta progressió i excel·lència en totes les tripulacions.

...
L’equip Veterà Mix del Club Rem Cambrils obté el 5è lloc en la VI edició del Campionat de Catalunya
22-07-2023
Aquest passat dissabte 22 de juliol va tenir lloc al Port de Barcelona la VIII edició de l’Open Internacional Coastal així com el VI Campionat de Catalunya de Rem de Mar en les categories, Cadet i Màster amb un recorregut de 3.000 metres, i Juvenil i Sènior amb un recorregut de 6.000 metres, modalitat de regata triangular. Totes elles en aigües obertes.

Organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, va reunir un total de 13 clubs d’arreu de Catalunya i d’Espanya, a més d’un club Serbi i amb la participació de més de 80 esportistes. Tot i el fort vent i onatge regnants va haver-hi un alt nivell esportiu.

Dues fites importants
Xavi Blach i Giuliana Tuttolomondo van fer història del club durant aquesta competició, per una banda, a l’ésser els dos primers esportistes del Club Rem Cambrils a participar en una competició en la modalitat de rem de banc mòbil i d'altra, en haver assolit un no menys valuós 5è lloc en el Campionat de Catalunya dins de la categoria Veterà Mix, dins d’un total de vuit equips participants.

Valor afegit per l’esport del rem a Cambrils
...
4a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
16-07-2023
Aquest passat diumenge 16 de juliol Mataró va ser l’escenari de la 4a i última regata de la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Rem Mataró conjuntament amb la Federació Catalana de Rem va comptar amb la participació d’un total de 19 clubs amb 49 equips inscrits.

En aquesta última regata de lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb cinc equips, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení, Cadet Masculí (mixte) i Infantil Mixt.

L’equip Veterà Femení va obtenir la 7a posició de la crono classificant-se per disputar la Final B. Pel que fa a l’equip Veterà Masculí va finalitzar la prova cronometrada en la 6a posició, classificant-los també per disputar la Final B.

Per altra banda, l’equip Absolut Femení va obtenir el 3r millor temps de la crono, classificant-los per la Final A, igual que l’equip Cadet Masculí (mixte), 3r lloc a la crono, classificant-se també per disputar la Final A.

Absolut femení i Cadet Masculí pugen al podi
L’equip Veterà Masculí va aconseguir novament entrar en 1a posició a la Final B , amb un registre de 05:52,50 min. L’equip Veterà Femení va finalitzar en 2a posició a la Final B, amb un registre de 06:15,70 min.

La categoria d’Absolut Femení (Final A) va aconseguir de nou una valuosa 3a posició, amb un temps total de 10:04,30 min. el que va permetre afermar la trajectòria de la temporada assolint un 3r lloc en la classificació general de la lliga amb 72 punts.


L'equip Absolut Femení celebrant el tercer lloc al podi (Foto: Antoni Font)

Tant mateix l’equip Cadet Masculí (mixta) va finalitzar la prova (Final A) en 3a posició amb un temps de 03:20,50 min, penjant-se també la medalla de bronze en la classificació general de la lliga després de sumar 72 punts.

Cal destacar la 2a posició assolida per l’equip Infantil Mixte –que no va disputar les cronometrades–, amb un registre de 03:20,10 min., més si tenim en compte que va està conformat per una tripulació amb vogadors cedits de tres clubs diferents, Club Nàutic Flix, Club Rem Badalona i Club Rem Premià. Des del Club Rem Cambrils volem agrair a tots ells la seva col·laboració, esportivitat i esforç demostrat pels seus respectius vogadors.
...
Rem Cambrils participa a la regata lúdica de Pineda de Mar
15-07-2023
El passat dissabte 15 de juliol, REM CAMBRILS va participar, dins de la Festa de la Mar de Pineda de Mar, a la regata lúdica organitzada per l’Associació Marpi i CN Bétulo.

La regata va començar sobre les 10.30 del matí amb cinc mànegues de 1200m on hi van participar 18 tripulacions d'onze clubs d'arreu de Catalunya i de França.

Després de l’entrega de premis, la Festa de la Mar va finalitzar amb una fideuà a la platja a càrrec de l'Associació Marpi.

Molt contents d'haver participat un any més i agraïts per l'acollida que sempre rebem.

Rem Cambrils, una vegada més, recolzant el rem lúdic a Catalunya.
...
Mostrant de la 10 a la 18.
117 notícies publicades.