📰 NOTÍCIES

Sant Silvestre 2023
31-12-2023
El passat diumenge 31 de desembre, Sant Silvestre, una bona colla de vogadores i vogadors del club van acomiadar-se de l'any vogant.
Engalanats amb accesoris nadalencs, 10 vogadors per barca, i amb els tres llaguts a l'aigua, van fer la travessia Cambrils - Club Nàutic Salou - Cambrils.
Amb una molt bona mar, havent sortit a les 9 h des del port, van arribar els llaguts a Salou sobre les 10:15 h.
Després del merescut esmorzar i de fer alguns canvis de tripulacions, als voltants de les 13 h s'arribava de nou a Cambrils.
En total uns 45 membres del club, acabada l'activitat, vàrem brindar per acomiadar l'any en grup.

Un any més, una jornada de Sant Silvestre molt agradable entre companys i amics.
...
Rem Cambrils acaba la Lliga de Llagut Català amb un campionat i un subcampionat
17-12-2023
El passat diumenge 17 de desembre, Deltebre va ser l’escenari de la cinquena i última regata de la XXI Lliga de Llagut de llarga distància. Organitzada l’Associació Esportiva Xino-Xano, va comptar amb la participació de divuit clubs i amb un total de quaranta-vuit equips inscrits. Els quatre podis aconseguits pels club cambrilenc en aquesta regata van servir per certificar les posicions a la classificació final: l'Infantil/Mixt és campió i l'Absolut Femení subcampió de lliga.

Tant l’equip Veterà Femení, com l’equip Veterà Masculí varen finalitzar les proves cronometrades en una discreta novena i desena posicions respectivament, classificant-se per disputar les Finals C en cadascuna de les seves categories. L’equip Cadet Masculí va obtenir la 2a posició de la contra rellotge i va disputar la Final A. En les categories absolutes, tant l’equip Femení com el Masculí varen obtenir les segones posicions respectivament, quedant classificats per les Finals A.

L’equip Infantil va aconseguir, novament, finalitzar la prova en segona posició, amb un registre de 03:13,00 min. L’equip Veterà Femení va assolir la primera posició de la Final C amb un registre de 06:08,40 min. Així mateix, l’equip Veterà Masculí també va entrar en primera posició, obtenint un registre de 05:49,00 min.

L’equip Cadet Masculí va finalitzar la regata en tercera posició, amb un temps de 03:04,90 min. L’equip Absolut Femení va finalitzar la prova en segona posició, amb un registre de 09:06,40 min. I l'Absolut Masculí (Final A, 1500 m), va finalitzar la regata en tercera posició, obtenint un temps de 08:38,70 min.

Des del Club Rem Cambrils celebrem els resultats generals de la lliga: “són un merescut premi al balanç de resultats obtinguts i a l’esforç i dedicació de cadascuna de les components d'aquests excepcionals equips”. El club ha aconseguit un equip campió de lliga (Infantil/Mixt), un equip subcampió de lliga (Absolut Femení) i dues quartes posicions de lliga (equips Absolut Masculí i Cadet Masculí).

Tot i sent coneixedors de millorar en molts aspectes, creiem que en conjunt els resultats obtinguts en aquesta XXI edició de Lliga de Llagut han estat satisfactoris. D'altre banda, estem molt satisfets també pel compromís, esforç, treball i dedicació de cadascun dels vogadors i vogadores, equip tècnic i per sobre de tot, pel suport incondicional rebut per la totalitat de socis i sòcies del club, motiu pel qual ens anima a continuar esforçant-nos per millorar i entregar-se al màxim amb l'objectiu de participar en la propera lliga amb la mateixa il·lusió.

Acabada la lliga de Llagut Català, la propera cita serà la Lliga de Llaüt Mediterrani prevista s'iniciï el diumenge 4 de febrer a Empuriabrava.
...
Rem Cambrils col·labora activament amb la Marató de TV3
16-12-2023
Una any més i fidels amb l’esperit solidari, el CLUB REM CAMBRILS va participar aquest passat dissabte 16 de desembre en la Marató de TV3 amb motiu de la “Salut Sexual i Reproductiva”.

Cal destacar - segons els professionals de la salut – que la salut sexual engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida. Són malalties que tenen una prevalença de 3 milions de persones a Catalunya, i una incidència que s'estima en 210.905 nous casos cada any.

Activitat oberta a tot el públic, la proposta va consistir en fer el màxim de kilòmetres per la Marató, fent el màxim de palades solidàries amb els ergòmetres del Club, amb l'ajut dels socis de lúdic, competició i totes aquelles persones no sòcies que van voler provar, aportant al final un donatiu per kilòmetre recorregut.

L'esdeveniment va tenir lloc al mateix passeig marítim de Cambrils on es van disposar de dues carpes del Club, amb un total de vuit ergòmetres, a més de les taules per atendre a tothom que s’hi va interessar.

Un cop tancat el recompte la recaptació final va ser d’un total 710 €. Aquesta recaptació serà destinada íntegrament a La Marató de TV3 per l'ajuda en la recerca i suport en les malalties relacionades amb la Salut Sexual i Reproductiva.
...
4a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
03-12-2023
Aquest passat diumenge 3 de desembre, Cambrils va ser l’escenari de la 4a regata de la Lliga catalana de Llagut en la seva XXI edició. La regata va tenir lloc a la Platja del Regueral, va comptar amb la participació de 18 clubs i amb una inscripció de 54 equips d’arreu de Catalunya. Organitzada conjuntament pel Club Rem Cambrils i la Federació Catalana de Rem, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Just abans de l’inici de la regata es va retre un minut de silenci en memòria de l’Elena Abelló Català, persona estretament lligada i dedicada al Club Nàutic Flix i que malauradament ens va deixar a principis de novembre. Des del Club Rem Cambrils ens afegim al condol i enviem una afectuosa abraçada als seus familiars i amics.

Proves cronometrades
L'equip Veterà Femení va obtenir la 9a posició en les proves classificatòries, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final C. El Cadet Masculí va obtenir la 4a posició a la crono, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final A d’aquesta categoria. L’equip Veterà Masculí en aquesta ocasió, va finalitzar la prova cronometrada en la 4a posició, permeten classificar-se per disputar la Final A. Per altra banda, l’equip Absolut Femení, va obtenir el 3r millor temps de la crono, classificant-se també per disputar la Final A. Igualment l’equip Absolut Masculí var arribar en 3r lloc de la crono, classificant-se per disputar la Final A.

Finals
Cal destacar l’excel·lent regata realitzada pels components de l’equip Infantil (Final A, 500 m), aconseguint arribar en 2n lloc, amb un registre de 02:48,70 min.
Pel que fa a l’equip Cadet Masculí (Final A, 500 m), va finalitzar la prova en 4a posició, amb un temps de 02:47,40 min.
L’equip Veterà Femení (Final C, 1000 m), va assolir la 1a posició d’aquesta final, amb un registre de 05:50,20 min. L’equip Veterà Masculí (Final A, 1000 m) va entrar en 4a posició, obtenint un registre de 05:23,50 min.
En les categories absolutes, l’equip Absolut Femení (Final A, 1500 m) va finalitzar la prova en una no menys merescuda 3a posició, amb un registre de 08:57,30 min. En el cas de l’equip Absolut Masculí (Final A, 1500 m), va finalitzar la regata en la 4a posició, obtenint un temps de 08:38,30 min.

Un cop finalitzades les regates, es va dur a terme el lliurament de trofeus i medalles a càrrec de Camí Mendoza, regidora de Turisme, Platges i Esports, Teresa Recasens, regidora de Festes, Nova Ciutadania i Benestar Social i Aleix Rom Queral, representant Territorial d'Esports a Tarragona.

La propera i última regata de la XXI Lliga Catalana de Llagut es traslladarà a la comarca del Baix Ebre, a la localitat de Deltebre, el proper diumenge 17 de desembre.

Excel·lent jornada
Més de 40 socis del Club degudament acreditats van participar com a membres de l'organització, realitzant totes les tasques pròpies d'atenció als Clubs, als vogadors i vogadores participants, gestió de control d'accessos i aparcament, avituallament, servei d'informació, etc. Van participar en la competició 18 clubs amb 54 equips inscrits i l’assistència al voltant de 440 esportistes.

Uns números que defineixen una excel·lent jornada en tots els àmbits i dels quals tots els membres de la Junta del Club Rem Cambrils es senten “molt orgullosos i satisfets, més si afegim la multitud de missatges rebuts per part de molts dels responsables dels Clubs participants, felicitant l’èxit de l’organització de la regata i lloant molt especialment, la tasca portada a terme per tots i cadascun dels socis que van hi van col·laborar”.
...
3a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
19-11-2023
Aquest passat diumenge 19 de novembre la Platja de la Picòrdia, a la localitat d’Arenys de Mar, va ésser l’escenari de la 3a Regata de Lliga de Llarga Distància de Llagut Català. Organitzada conjuntament pel Club Rem Arenys i la Federació Catalana de Rem i amb la col·laboració del Club Nàutic d’Arenys de Mar, va comptar amb la participació de setze Clubs i amb la inscripció d’un total de quaranta-nou equips. En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre categories, Veterà Femení, Absolut Femení, Absolut Masculí i Cadet Masculí.

Cal destacar el merescut podi –segona posició– assolit per l’equip Cadet Masculí (2000 metres), finalitzant la prova amb un registre de 12:03,10 min. No menys merescut va ser el podi –3a posició– assolit per l’equip Absolut Masculí, finalitzant la regata (4000 metres) amb un temps de 22:15,70 min., resultat inequívoc dels últims dies de treball i d’esforç tant per part del responsable tècnic com dels propis vogadors en la millora i consolidació d’un nou equip que, poc a poc, s’està integrant i aconseguint fer bloc.

Pel que fa a la participació de l’equip Absolut Femení, només va poder finalitzar la regata (4000 metres) en la 4a posició, amb un temps de 24:50,20 min. L’equip Veterà Femení van aconseguir millorar lleugerament el resultat obtingut respecte a l’anterior regata, finalitzant aquesta (4000 metres) en la 10a posició, aconseguint un registre de 24:46,60 min.

La propera regata de lliga tindrà lloc a Cambrils el proper diumenge 3 de desembre, organitzada pel Club Rem Cambrils i tindrà lloc a la Platja del Regueral.
...
Rem Cambrils debuta en el "rem indoor"
11-11-2023
El Club Rem Cambrils va participar per primer cop en el Campionat de Catalunya d’Ergòmetre celebrat el passat dissabte, 11 de novembre, al Poliesportiu Municipal de Sant Carles de la Ràpita. Aquesta modalitat de competició de rem indoor permet la competició conjunta de remers tant de clubs de rem de banc mòbil i de fix.

El format d’aquesta competició està basat a “recórrer” una distància (simulació en màquina de rem o ergòmetre) amb el menor temps possible. L’ergòmetre o remergòmetre és una màquina per realitzar una simulació de l'acció de remar, amb el propòsit de realitzar exercici i entrenar per al rem. El rem indoor ha arribat a establir-se com un esport a part, a més de ser un exercici bàsic per a l'entrenament dels remers.

Les diferents proves (distàncies) varien en funció de la categoria: 500 metres (alevins), 1000 metres (infantils i veterans), 1500 metres (cadets) i 2000 metres (juvenils i absolutes).

En aquest campionat, el Club Rem Cambrils hi va participar amb un total d’11 remers, repartits entre les categories Infantil Masculí, Infantil Femení, Cadet Masculí i Veterà Masculí.

L’Escola de Rem, principals protagonistes
La participació de nois i noies de l’Escola de Rem va ser una fita importat pel Club Rem Cambrils per tot allò que comporta la consolidació d'aquesta àrea, tan important a l'hora d'obtenir i garantir un futur amb bons vogadors i vogadores. En aquest aspecte, cal destacar en la categoria Infantil Masculí la 14a i 16a posicions obtingudes pel Joan Albalat i l’Eloi Moya respectivament, d’un total de 47 remers participats en aquesta categoria.

Una 4a posició en el Campionat de Catalunya
També és remarcable la 4a posició assolida pel remer Mario Lisarde, en la categoria de Veterà Masculí (1000 metres), obtenint un registre de 03:14,20 min. No menys important, esmentar el fet que el Club Rem Cambrils va ser el club de rem amb el major nombre de remers inscrits en la categoria de Veterà Masculí, un total de 5 remers.
...
2a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
05-11-2023
Aquest passat diumenge 5 de novembre es va disputar a Sant Feliu de Guíxols la segona Regata de la Lliga de Llarga Distància de Llagut Català, organitzada pel Club de rem Llop de Mar, entitat esportiva vinculada a l’Associació de Nàutica Popular Llop de Mar. Aquesta segona regata va comptar amb la participació de 17 Clubs i amb la inscripció d’un total de 43 equips.

Tot i que en principi la distància inicial del camp de regates en aquesta modalitat era de 4.000 metres, finalment, i degut a les condicions climatològiques adverses (fort vent de garbí regnant a la zona), es va decidir modificar la ubicació de les boies i per tant del traçat, sent la distància final del camp de regates de 3.200 metres, per les categories superiors (absolutes i veteranes) i de 1.600 metres per la resta de categories.

En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils només va poder participar-hi amb tres categories: Veterà Femení, Absolut Femení i Absolut Masculí.

Cal destacar el podi assolit –3a posició– per l’equip Absolut Femení, finalitzant la regata amb un registre de 18:37,50 min. L’equip Absolut Masculí va obtenir una 4a posició amb un temps de 17:56,40 min. Pel que fa a la participació de l’equip Veterà Femení, van aconseguir finalitzar en una molt discreta 12a posició d’un total de quinze equips participants, aconseguint un registre de 19:12,20 min.

La propera regata tindrà lloc el diumenge 19 de novembre a la localitat d’Arenys de Mar, comarca del Maresme.
...
1a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
29-10-2023
Aquest passat diumenge 29 d’octubre es va iniciar la temporada 2023-24 amb la primera regata de llarga distància de la XXI Lliga de Llagut, que va tenir lloc al riu Ebre en el seu pas per la localitat d’Amposta.

Amb motiu de la reunió entre clubs i federació catalana de rem del passat 17 de setembre, s'ha acordat el canvi de calendari de regates de banc fix així com la modalitat d'aquesta, agrupant regates de llarga distància amb les ja tradicionals regates amb ciavogues. Aquest nou calendari consta de quatre regates de lliga i el Campionat de Catalunya, finalitzant el 17 de desembre.

La distància recorreguda en aquesta modalitat de regates de llarga distància ve ser d’un total de 4.000 metres, prova cronometrada a l’hora d’establir classificacions i, en aquesta ocasió, amb un circuit de recorregut rectangular amb un total de sis ciavogues.

Cal destacar com a novetat en aquesta nova de temporada que el Club Rem Cambrils ha recuperat la categoria d’Absolut Masculí, participant, a més, en les categories Absolut Femení, Veterà Masculí i Veterà Femení.

Resultats:
La categoria Veterà Femení va obtenir la 7a posició amb un temps de 23:15,70 minuts. Així mateix, la categoria de Veterà Masculí va aconseguir classificar-se en 7a posició amb un temps de 22:03,60 min.

Pel que fa a les categories absolutes, l’equip Absolut Femení va obtenir una 4a posició amb un temps de 24:12,80 min. El nou equip Absolut Masculí es va estrenar amb una 5a posició i amb un registre de 23:07,20 min.
...
V Trobada de Muletes a l'Ampolla
28-10-2023
Un equip de lúdic del Club Rem Cambrils aconsegueix la quarta posició a la V Trobada de Muletes de l'Ampolla.

Aquest passat dissabte 28 d’octubre va tenir lloc la tradicional trobada de "Muletes" a la Platja de l'Arquitecte de l’Ampolla. Organitzada per l'Associació Esportiva Lo Fangar, juntament amb la col·laboració del Club Nàutic de l’Ampolla i l'Ajuntament de la localitat.

En aquesta 5a edició hi van acudir un total de set clubs de rem; Associació Esportiva Lo Fangar, Reial Club Nàutic de Tarragona, Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, Vogadors de Calafell, Llaguts de Vilanova, Llaguts de Calafell, i el Club Rem Cambrils, amb un total de 9 equips inscrits.

El camp de regates estava format per 4 llargs de 200 m (amb 3 ciavogues), amb un total de 800 metres de recorregut. La regata constava de dues proves. La primera, una prova classificatòria amb tres mànegues amb tres equips participats en cadascuna. Posteriorment, dels sis primers equips classificats, els tres amb el millor temps varen participar en la Final A, i els tres restants varen participar a la Final B.

Resultats obtinguts prova classificatòria

1. Llaguts Vilanova (04:46,35 min.)
2. Vogadors de Calafell (04:47,54 min.)
3. Reial Club Nàutic Tarragona (04:54,18 min.)
4. Club Rem Cambrils (04:58,47 min.)
5. Llaguts de Calafell (05:00,37 min.)
6. Reial Club Nàutic Tarragona (05:05,22 min.)
7. V.E. Vogadors de Cambrils (05:13,06 min.)
8. Associació Esportiva Lo Fangar (05:19,05 min.)
9. Reial Club Nàutic Tarragona (05:35,44 min.)

Classificació general:

Final A
1. Llaguts Vilanova (04:31,14 min.)
2. Vogadors de Calafell (04:48,39 min.)
3. Reial Club Nàutic Tarragona (04:49,19 min.)

Final B
1. Club Rem Cambrils (04:48,80 min.)
2. Llaguts de Calafell (05:02,04 min.)
3. Reial Club Nàutic Tarragona (05:10,79 min.)

Tot i vèncer en la final B, el Club Rem Cambrils va obtenir la quarta posició en la classificació general.

Cal destacar la molt bona convivència entre tots els equips participants, incloent la cessió de dos vogadors del Club Rem Cambrils a l’equip de Llaguts Calafell per tal de poder completar la tripulació.

L'acte va finalitzar amb el lliurament de premis. Posteriorment es va oferir un vermut i un aperitiu per a tots els participants, familiars i amics.
...
Mostrant de la 10 a la 18.
125 notícies publicades.