📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Rem Cambrils participa a la cursa de relleus "Lliga't a la Vida - Trail"
29-10-2022
Durant el transcurs del cap de setmana del 29 i 30 d’octubre, un equip de 7 vogadors del Club Rem Cambrils va prendre part en la cursa de relleus de llarga distància "Lliga't a la vida - Trail". Organitzada per la Lliga contra el Càncer i KMxTU (corredors de Tarragona per causes solidàries), va recórrer un total de 102 km al llarg del Camp de Tarragona (recorregut circular) dividits en 10 trams i com a punt principal de sortida i arribada el Port de Tarragona. La prova va ser dissenyada per poder realitzar-la corrent o caminant, amb un límit horari de 24 hores per finalitzar-la. Els equips havien de ser d’un mínim de 6 i un màxim de 7 membres. Durant tot el recorregut era condició indispensable que com a mínim hi hagués sempre 3 membres de l’equip en cursa, podent fer relleus en els diferents punts d’avituallament i de control de pas que estaven situats en les poblacions de final de cada tram, creuant diferents termes municipals del Tarragonès, Baix Penedès i Alt Camp.

L’equip del Club Rem Cambrils va aconseguir recaptar i fer donació d’un total de 775 euros, finalitzant la cursa en 16è lloc d’un total de 45 equips participants. La recaptació total obtinguda va ser de 53.134,27 euros. La totalitat d’aquest import anirà íntegrament destinat a diferents projectes de La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, com ara suport psicològic, emocional, social, econòmic, de promoció de la salut, de prevenció, de rehabilitació física, de promoció de l’esport com a forma de recuperació després dels tractaments oncològics, així com la investigació.