📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

VII Descens del Meandre a Flix
28-01-2023
El Club Rem Cambrils va iniciar la nova temporada de competició participant en el VII Descens del Meandre de Flix que va tenir lloc el passat cap de setmana. Regata organitzada pel Club Nàutic Flix amb la col·laboració de l’Ajuntament de Flix. També va ser la seu de la I Regata de la Lliga Catalana de Batel.

Tot i tractar-se d’una prova fora del calendari oficial de regates, va comptar igualment amb el suport de la Federació Catalana de Rem i va servir per poder valorar i verificar diferents aspectes tant a nivell tècnic com de rendiment de les tripulacions participants, acabant sent un test de pretemporada. En aquesta edició cal destacar la participació d’equips de fora de Catalunya, com és el cas dels clubs RCN Dénia, RCN València i Universitat d’Alacant, tots ells del País Valencià.

Amb dos dies de durada, dissabte a la tarda van tenir lloc les proves de descens contrarellotge amb un recorregut de 4.000 m per les categories absolutes i de 3.000 m per les categories veteranes (màsters). Diumenge al matí es va disputar el torneig d’esprints amb un recorregut total de 300 m amb ciavoga, amb dos carrers, com si es tractés d’una regata de lliga.

En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils va participar-hi amb dues tripulacions: màster masculí i absolut femení.

Agrair al Club Nàutic Flix l'excel·lent acollida i l’atenció rebuda a tots el socis del Club Rem Cambrils durant el transcurs de les regates.