📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

1a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
12-02-2023
Aquest passat diumenge 12 de febrer, Empuriabrava va ser l’escenari de l’inici de la temporada de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. La regata va ser organitzada conjuntament pel club Xon’s Rem Empuriabrava i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Rem. Aquesta edició va comptar amb la participació de 14 clubs en la modalitat de Llaüt Mediterrani -amb un total de 38 equips inscrits- i cinc clubs amb la modalitat de Llagut Català, amb vuit equips participants. El format de la regata va constar d’una única prova, un descens cronometrat pels canals de la marina d’Empuriabrava amb un recorregut total d’uns 2.250 m.

En aquesta prova el Club Rem Cambrils va participar-hi amb tres equips: veterà femení, veterà masculí i absolut femení.

Resultats de la prova:
Tot i amb un inici de temporada de lliga discret, cal destacar la 6a posició de l’equip absolut femení amb un registre de 11:04,7 min., més si tenim en compte que es tractava d’una tripulació amb recents incorporacions i per tant pendent de cohesionar.

L’equip veterà masculí va aconseguir una 7a posició, amb un temps de 10:04,2 min. D’altra banda, la categoria veterà femení només va poder aconseguir la 11a plaça, amb un registre final de 10:37,0 min.