📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

2a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
26-02-2023
Aquest passat diumenge 26 de febrer, Deltebre va ser l’escenari de la segona regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. Organitzada l’Associació Esportiva Xino-Xano, va comptar amb la participació de tretze clubs i un total de 35 equips inscrits. El Club Rem Cambrils va participar-hi amb un total de cinc equips: cadet mixt (masculí), juvenil mixt (masculí), veterà masculí, veterà femení i absolut femení.

La modalitat de regata va constar d'una tanda d'eliminatòries (amb excepció de les categories inferiors) per tal de determinar l’accés a les respectives finals. El format emprat va ser regata amb ciavogues, amb un recorregut de 700 metres i dues ciavogues en el cas de les categories de veterà masculí, veterà femení i cadets i de 1.400 metres i 4 ciavogues per la resta de categories.

Resultats de la prova:
En les categories inferiors, l’equip juvenil masculí va disputar la regata tot sol ja que l’equip contrincant el Club Rem Badalona, no es va presentar a la prova. El fet de disputar igualment la regata va ser amb l’objectiu de mantenir la il·lusió de poder competir, obtenint l'equip Juvenil una simbòlica 1a posició amb un registre de 08:54,60 min. Pel que fa a la categoria cadet masculí van obtenir la 3a posició amb un registre de 04:32,70 min.

Pel que fa a les categories superiors, l’equip absolut femení va ser l’única tripulació en classificar-se per disputar una final A, obtenint la 4a posició, amb un temps de 08:37,90 min.

L’equip veterà masculí va classificar-se per disputar la final B, obtenint la 2a posició, amb un temps de 03:31,60 min. Tant mateix, l’equip veterà femení en la tanda d’eliminatòries només va poder classificar-se per poder disputar la final C, finalitzant en la 2a posició amb un crono de 03:45,10 min.