📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

4a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
03-12-2023
Aquest passat diumenge 3 de desembre, Cambrils va ser l’escenari de la 4a regata de la Lliga catalana de Llagut en la seva XXI edició. La regata va tenir lloc a la Platja del Regueral, va comptar amb la participació de 18 clubs i amb una inscripció de 54 equips d’arreu de Catalunya. Organitzada conjuntament pel Club Rem Cambrils i la Federació Catalana de Rem, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Just abans de l’inici de la regata es va retre un minut de silenci en memòria de l’Elena Abelló Català, persona estretament lligada i dedicada al Club Nàutic Flix i que malauradament ens va deixar a principis de novembre. Des del Club Rem Cambrils ens afegim al condol i enviem una afectuosa abraçada als seus familiars i amics.

Proves cronometrades
L'equip Veterà Femení va obtenir la 9a posició en les proves classificatòries, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final C. El Cadet Masculí va obtenir la 4a posició a la crono, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final A d’aquesta categoria. L’equip Veterà Masculí en aquesta ocasió, va finalitzar la prova cronometrada en la 4a posició, permeten classificar-se per disputar la Final A. Per altra banda, l’equip Absolut Femení, va obtenir el 3r millor temps de la crono, classificant-se també per disputar la Final A. Igualment l’equip Absolut Masculí var arribar en 3r lloc de la crono, classificant-se per disputar la Final A.

Finals
Cal destacar l’excel·lent regata realitzada pels components de l’equip Infantil (Final A, 500 m), aconseguint arribar en 2n lloc, amb un registre de 02:48,70 min.
Pel que fa a l’equip Cadet Masculí (Final A, 500 m), va finalitzar la prova en 4a posició, amb un temps de 02:47,40 min.
L’equip Veterà Femení (Final C, 1000 m), va assolir la 1a posició d’aquesta final, amb un registre de 05:50,20 min. L’equip Veterà Masculí (Final A, 1000 m) va entrar en 4a posició, obtenint un registre de 05:23,50 min.
En les categories absolutes, l’equip Absolut Femení (Final A, 1500 m) va finalitzar la prova en una no menys merescuda 3a posició, amb un registre de 08:57,30 min. En el cas de l’equip Absolut Masculí (Final A, 1500 m), va finalitzar la regata en la 4a posició, obtenint un temps de 08:38,30 min.

Un cop finalitzades les regates, es va dur a terme el lliurament de trofeus i medalles a càrrec de Camí Mendoza, regidora de Turisme, Platges i Esports, Teresa Recasens, regidora de Festes, Nova Ciutadania i Benestar Social i Aleix Rom Queral, representant Territorial d'Esports a Tarragona.

La propera i última regata de la XXI Lliga Catalana de Llagut es traslladarà a la comarca del Baix Ebre, a la localitat de Deltebre, el proper diumenge 17 de desembre.

Excel·lent jornada
Més de 40 socis del Club degudament acreditats van participar com a membres de l'organització, realitzant totes les tasques pròpies d'atenció als Clubs, als vogadors i vogadores participants, gestió de control d'accessos i aparcament, avituallament, servei d'informació, etc. Van participar en la competició 18 clubs amb 54 equips inscrits i l’assistència al voltant de 440 esportistes.

Uns números que defineixen una excel·lent jornada en tots els àmbits i dels quals tots els membres de la Junta del Club Rem Cambrils es senten “molt orgullosos i satisfets, més si afegim la multitud de missatges rebuts per part de molts dels responsables dels Clubs participants, felicitant l’èxit de l’organització de la regata i lloant molt especialment, la tasca portada a terme per tots i cadascun dels socis que van hi van col·laborar”.