📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Rem Cambrils col·labora activament amb la Marató de TV3
16-12-2023
Una any més i fidels amb l’esperit solidari, el CLUB REM CAMBRILS va participar aquest passat dissabte 16 de desembre en la Marató de TV3 amb motiu de la “Salut Sexual i Reproductiva”.

Cal destacar - segons els professionals de la salut – que la salut sexual engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida. Són malalties que tenen una prevalença de 3 milions de persones a Catalunya, i una incidència que s'estima en 210.905 nous casos cada any.

Activitat oberta a tot el públic, la proposta va consistir en fer el màxim de kilòmetres per la Marató, fent el màxim de palades solidàries amb els ergòmetres del Club, amb l'ajut dels socis de lúdic, competició i totes aquelles persones no sòcies que van voler provar, aportant al final un donatiu per kilòmetre recorregut.

L'esdeveniment va tenir lloc al mateix passeig marítim de Cambrils on es van disposar de dues carpes del Club, amb un total de vuit ergòmetres, a més de les taules per atendre a tothom que s’hi va interessar.

Un cop tancat el recompte la recaptació final va ser d’un total 710 €. Aquesta recaptació serà destinada íntegrament a La Marató de TV3 per l'ajuda en la recerca i suport en les malalties relacionades amb la Salut Sexual i Reproductiva.

Galeria: