📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Rem Cambrils acaba la Lliga de Llagut Català amb un campionat i un subcampionat
17-12-2023
El passat diumenge 17 de desembre, Deltebre va ser l’escenari de la cinquena i última regata de la XXI Lliga de Llagut de llarga distància. Organitzada l’Associació Esportiva Xino-Xano, va comptar amb la participació de divuit clubs i amb un total de quaranta-vuit equips inscrits. Els quatre podis aconseguits pels club cambrilenc en aquesta regata van servir per certificar les posicions a la classificació final: l'Infantil/Mixt és campió i l'Absolut Femení subcampió de lliga.

Tant l’equip Veterà Femení, com l’equip Veterà Masculí varen finalitzar les proves cronometrades en una discreta novena i desena posicions respectivament, classificant-se per disputar les Finals C en cadascuna de les seves categories. L’equip Cadet Masculí va obtenir la 2a posició de la contra rellotge i va disputar la Final A. En les categories absolutes, tant l’equip Femení com el Masculí varen obtenir les segones posicions respectivament, quedant classificats per les Finals A.

L’equip Infantil va aconseguir, novament, finalitzar la prova en segona posició, amb un registre de 03:13,00 min. L’equip Veterà Femení va assolir la primera posició de la Final C amb un registre de 06:08,40 min. Així mateix, l’equip Veterà Masculí també va entrar en primera posició, obtenint un registre de 05:49,00 min.

L’equip Cadet Masculí va finalitzar la regata en tercera posició, amb un temps de 03:04,90 min. L’equip Absolut Femení va finalitzar la prova en segona posició, amb un registre de 09:06,40 min. I l'Absolut Masculí (Final A, 1500 m), va finalitzar la regata en tercera posició, obtenint un temps de 08:38,70 min.

Des del Club Rem Cambrils celebrem els resultats generals de la lliga: “són un merescut premi al balanç de resultats obtinguts i a l’esforç i dedicació de cadascuna de les components d'aquests excepcionals equips”. El club ha aconseguit un equip campió de lliga (Infantil/Mixt), un equip subcampió de lliga (Absolut Femení) i dues quartes posicions de lliga (equips Absolut Masculí i Cadet Masculí).

Tot i sent coneixedors de millorar en molts aspectes, creiem que en conjunt els resultats obtinguts en aquesta XXI edició de Lliga de Llagut han estat satisfactoris. D'altre banda, estem molt satisfets també pel compromís, esforç, treball i dedicació de cadascun dels vogadors i vogadores, equip tècnic i per sobre de tot, pel suport incondicional rebut per la totalitat de socis i sòcies del club, motiu pel qual ens anima a continuar esforçant-nos per millorar i entregar-se al màxim amb l'objectiu de participar en la propera lliga amb la mateixa il·lusió.

Acabada la lliga de Llagut Català, la propera cita serà la Lliga de Llaüt Mediterrani prevista s'iniciï el diumenge 4 de febrer a Empuriabrava.